«Σύγχρονη με καρό» καλείται να είναι η νέα «Shopping Star»!

ShoppingStar, το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η λατρεμένη καθημερινή συνήθεια, επιστρέφει και γράφει τηλεοπτική ιστορία για 3η χρονιά στην οθόνη του Star!

Κάθε εβδομάδα η νικήτρια κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές τους!

Παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του ShoppingStar  η Βίκυ Καγιά. Μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, που έχει διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες, έχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά ονόματα οίκων μόδας και η αγάπη της και το πάθος της για τη μόδα μετρούν περισσότερα από 20 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στον χώρο. Η Βίκυ Καγιά παρακολουθεί τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων και τις βαθμολογεί!

Στον σχολιασμό, η φωνή του ShoppingStar, ο άντρας που λατρεύουν να μισούν οι υποψήφιες, o δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, που με τα απίθανα σχόλια, δίνει τη δική του ξεχωριστή, αστεία, διάθεση στην εκπομπή.

«ShoppingStar» της 18ης εβδομάδας της 3ης σεζόν, αναδείχθηκε η19χρονη Μελίνα,που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωστές επιλογές της, αλλά και τα 1.000 ευρώ

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 16:00  θα γνωρίσουμε τις 5 παίκτριες της 19ης εβδομάδας,  για την 3η σεζόν του ShoppingStar!

  • Η 55χρονη Μάγδα, αισθητικός
  • Η18χρονη Έρρικα, φοιτήτρια
  • Η 21χρονη Βίβιαν, φοιτήτρια
  • Η 53χρονη Έλενα, συνταξιούχος
  • Η 21χρονη Ντορίνα, φοιτήτρια

Οι 5 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στυλ, θα δώσουν την εβδομαδιαία μάχη του στυλ και το θέμα, που θα κληθούν να «υπηρετήσουν» είναι «Σύγχρονη με καρό»

Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει, ποια θα κάνει ταπερισσότερα λάθη, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποιαθα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία;

Γυναίκες στα πρόθυρα… «ShoppingStar»!

Πηγή: http://www.entertv.gr/feed

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: