Μία αποκάλυψη για την πολιτική και τις σκέψεις που της έχει μεταφέρει παίκτης του φετινού κύκλου του reality επιβίωσης ότι υπάρχει ενδεχόμενο να κατέβει ως υποψήφιος στις ευρωεκλογές, έκανε η Μαρία Αντωνά σήμερα το πρωί, καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά!
Η Μαρία Αντωνά που μόλις αποχώρησε από το survivor δεν ήθελε να δώσει ονόματα και να προχωρήσει σε περισσότερες αποκαλύψεις, αφήνοντας όλους με την απορία.
Διαφήμιση
Η αλήθεια είναι πως το μυαλό μας δεν πάει σε κάποιον από τους φετινούς παίκτες του ριάλιτι αλλά θα μπορούσαν να κατέβουν με την πολιτική αρκετοί με μικρά κόμματα!
Μεταξύ αυτών ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Γκάνος και ο Αλέξης Παππάς!
Άν ανατρέξουμε σε παίκτες του survivor από το παρελθόν, τότε υποψήφιοι θα μπορούσαν να ήταν ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος κατέβηκε ως περιφερειακός σύμβουλος στη Βοιωτία στις νομαρχιακές εκλογές, η Αφροδίτη Σκαφίδα, σύζυγος του Πύρρου Δήμα και φυσικά ο Σπύρος Μαρτίκας.
Τα κόμματα ετοιμάζουν τα ψηφοδέλτια και έτσι θα μάθουμε σύντομα αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί