Survivor spoiler με το αμιγώς ριάλιτι κομμάτι του παιχνιδιού να παίρνει φωτιά! Χαμός και στο αποψινό survivor με τη Ζωή Ασουμανάκη να αγωνίζεται κανονικά για την ομάδα των κόκκινων, να νικάει και να στέλνει φιλάκια τρέχοντας και πανηγυρίζοντας μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου!
Υπενθυμίζουμε πως στη χθεσινή ψηφοφορία η ομάδα των μπλε, που ήταν η χαμένη της πρώτης ασυλίας, ψήφισε ως ένδειξη διαμαρτυρίας ως υποψήφια προς αποχώρηση την Ζωή Ασουμανάκη από την κόκκινη ομάδα. Αυτό φυσικά είναι κάτι που απαγορεύεται ωστόσο προβλήθηκε για λόγους τηλεθέασης και συζήτησης.
Στο σημερινό αγώνισμα η ομάδα των μαχητών περιμένει να πάρει τη ρεβάνς και ο αγώνας θα είναι πραγματικά συγκλονιστικός. Κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων θα υπάρχουν οι κλασικές προστριβές μεταξύ παιχτών και η ένταση θα κορυφωθεί όταν σε μία της νίκη της η Ζωή θα πανηγυρίζει στέλνοντας φιλάκια.
Ο Γιώργος Λιανός όταν οι δύο ομάδες θα φτάσουν στο συμβούλιο για να κατεβάσει τις εντάσεις και να ρίξει τους ρυθμούς θα ανακοινώσει την είσοδο παικτών κάνοντας πρόλογο ότι κάποιοι έχουν ήδη την εμπειρία του survivor δείχνοντας εμμέσως πλην σαφώς James Καφετζή καθώς οι παίκτες γνώριζαν πως ο πανέξυπνος παίκτης από τη Ρόδο ήταν να ταξιδέψει μαζί τους από την αρχή και να μπει στο survivor απο την day one
[embedded content]