Skip to content

Σασμός, καθηλώνουν οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια.

Ο Σασμός επιστρέφει με νέα επεισόδια στο καθημερινό πρόγραμμα του Alpha και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο με πριν για τους ήρωες του.  Η δολοφονική επίθεση εναντίον του Μαθιού έξω από το αστυνομικό τμήμα σοκάρει τους πάντες και εξαγριώνει τον Αντώνη.

Ο Χρήστος είναι αποφασισμένος να κάνει δύσκολη τη ζωή όλων. Η Αργυρώ με τον Αστέρη απολαμβάνουν, ενωμένοι πια, λίγες στιγμές χαλάρωσης στην Αθήνα. Ένα τηλεφώνημα, όμως, τους ταράζει. Η Βασιλική δεν μπορεί να πείσει τον Μαθιό να μείνει στο σπίτι. Πάνε μαζί στο Σταματόδεντρο, όπου τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή.

Σασμός, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 – Επεισόδιο 53: H Αργυρώ παλεύει με τον εαυτό της για τις αποφάσεις που πήρε, ενώ η Βασιλική βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο, πρόθυμο να βάλει τέλος στο μαρτύριό της. Κι ενώ η Θοδώρα νομίζει ότι η Εύα είναι ζευγάρι με τον Αντρέα, εκείνη νιώθει όλο και πιο έντονα συναισθήματα για τον Γιώργο.

Η Στέλλα αντιμετωπίζει προβλήματα στην δουλειά της και ο Αστέρης πηγαίνει να βρει την Αργυρώ στην Αθήνα. Τη στιγμή που η Καλλιόπη μαθαίνει τα ευχάριστα για τον γιο της και ανασαίνει, ο Αντρέας ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη στον Μαθιό.

Σασμός, Τρίτη 16 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 54: Η δολοφονική επίθεση εναντίον του Μαθιού έξω από το αστυνομικό τμήμα σοκάρει τους πάντες και εξαγριώνει τον Αντώνη. Η Ντίνα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος προσάγονται στο τμήμα και από εκεί στην εισαγγελία, όπου θα διαπιστώσουν ότι ο νέος εισαγγελέας δεν αστειεύεται.

Η Τζένη μαθαίνει λεπτομέρειες από τον Μανόλη για την πιθανή σχέση Γιώργου-Εύας, τις οποίες μοιράζεται με Θοδώρα, η οποία μένει άφωνη. Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι, αλλά ο κίνδυνος δεν έχει περάσει. Σύντομα, θα λάβει μία απρόσμενη επίσκεψη. Ο Αστέρης φτάνει στο σπίτι της Αγγέλας και ζητά να δει την Αργυρώ, ωστόσο εκείνη είναι ανένδοτη. Ο ίδιος δεν πρόκειται να υποχωρήσει, και το ζευγάρι θα κληθεί να λύσει τις διαφορές του, μία και καλή.

Σασμός, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 55: Η επίσκεψη της Εύας και η κουβέντα της με τον Μαθιό, αναστατώνει τους Σταματάκηδες. Εκείνη, ωστόσο, φαίνεται να έχει διαφορετικές προθέσεις. Ο Χρήστος δίνει εντολή να κρατηθούν ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος, την ίδια ώρα που ο Αντώνης προσπαθεί να τους συνδέσει με την επίθεση. Η Θοδώρα ενημερώνει τον Παύλο για τη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ Γιώργου και Εύας, την ώρα που η Ντίνα αναρρώνει, υπό τη φροντίδα του Βαγγέλη.

Η Μαρίνα απαιτεί να μάθει ποιο είναι το μυστικό που κρύβει η οικογένειά της από τον Αντρέα, για ακόμη μια φορά, ωστόσο, δεν παίρνει σαφή απάντηση. Η Βασιλική επισκέπτεται τον Αντώνη και του εξομολογείται κάτι, που θα τον εκπλήξει. Ο Αστέρης με την Αργυρώ έρχονται αντιμέτωποι στο σπίτι της Αγγέλας. Οι δυο τους θα προβούν σε μία εκ βαθέων συζήτηση, που θα τους οδηγήσει σε μία απρόσμενη απόφαση.

Σασμός, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 56: Ο Χρήστος είναι αποφασισμένος να κάνει δύσκολη τη ζωή όλων. Η Αργυρώ με τον Αστέρη απολαμβάνουν, ενωμένοι πια, λίγες στιγμές χαλάρωσης στην Αθήνα, αλλά τους ταράζει για τα καλά ένα τηλεφώνημα που δέχονται.

Ο Αντώνης προσπαθεί να βγάλει άκρη με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, που είναι έτοιμος να λυγίσει, όταν ο Γιώργος μαθαίνει κάτι που δεν περίμενε να ακούσει. Η Βασιλική δεν μπορεί να πείσει τον Μαθιό να μείνει σπίτι και πάνε μαζί στο Σταματόδεντρο όπου τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή. Η Θοδώρα επισκέπτεται την Ντίνα και έχει μια απρόσμενη συνάντηση.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.zappit.gr/seires/sasmos-i-dolofoniki-epithesi-enantion-tou-mathiou-fernei-anatropes/3410939 ανήκει στο Zappit .
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:
Westbusiness banner