Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και στον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε συνέντευξη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, με αφορμή την παράσταση “Η Φάλαινα”.
Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει υπάρξει αυτοκαταστροφικός: “Πολύ αυτοκαταστροφικός ήμουν, κράτησε 15 χρόνια. Και τώρα με επισκέπτεται καμιά φορά στα όνειρά μου η κακή πλευρά του εαυτού μου να μου θυμίσει πράγματα. “Όχι, δεν θέλω, ευχαριστώ” απαντάω. Δεν με υπολόγιζα τόσο πολύ, όχι ότι τώρα με υπολογίζω αλλά τώρα υπολογίζω την ψυχική ηρεμία μου. Έχει φύγει το ενοχικό σύνδρομο του ότι πρέπει να είμαι ο μπαμπάς όλων, να είμαι υπεύθυνος για όλα τα πράγματα“.
Όπως μοιράστηκε στη συνέχεια, θα ήθελε να κάνει τη δική του οικογένεια: “Ήμουν πληγωμένος στη ζωή μου και ήθελα να είμαι μόνος ως ασπίδα. Τώρα είναι περισσότερο του “μαζί” […] Με φαντάζομαι με οικογένεια, εντελώς, η ανάγκη μου αυτή υπάρχει“.
Και πρόσθεσε: “Με μεγάλη χαρά θα άφηνα τη δουλειά για να μπορώ να είμαι παρών στους ανθρώπους που αγαπώ”.
Σε άλλο σημείο, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αναφέρθηκε στα χρήματα που έχει κάνει στην άκρη έτσι ώστε να σπουδάσει μαγειρική: “Έχω βάλει στην άκρη χρήματα για να σπουδάσει κάποιος σεφ, δεν ξέρω αν θα είμαι εγώ. Αλήθεια λέω! Αν τα πράγματα στράβωναν υπερβολικά στη ζωή μου θα ήθελα πραγματικά να το σπουδάσω. Το είχα κάνει στην άκρη από ανασφάλεια, από τη φτώχεια μου, δεν ξέρω! Τα χρήματα για μία σχολή σεφ, εάν δεν τα καταφέρω εγώ ελπίζω να το καταφέρουν άλλοι, απλά το έχω σαν plan b” .
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr