Skip to content

Η Άννα Χατζησοφιά έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «My Tv» με αφορμή τη νέα της σκηνοθεσία στο θέατρο.

Ανάμεσα σε άλλα, η σεναριογράφος γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε για τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», τη διαχρονική μεγάλη της επιτυχία στους πίνακες της τηλεθέασης και την Ελένη Ράντου.

Δείτε επίσης: Χάρης Ρώμας – Τι αποκάλυψε για το τέλος του “Κωνσταντίνου και Ελένης”: “Είχαμε δισταγμό για το αν…”

Όταν γράψατε με τον Χάρη Ρώμα τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», περιμένατε ότι θα έκανε τόσο μεγάλη και μακροχρόνια επιτυχία;

«Με τίποτε. Κανείς δεν το περίμενε. Η σειρά παιζόταν δύο χρόνια και το κανάλι ζήτησε να πάμε και τρίτη χρονιά, η Ελένη Ράντου όμως αρνήθηκε για να μην τυποποιηθεί. Που να ήξερε ότι για 25 συνεχόμενα χρόνια θα ήταν η Ελένη Βλαχάκη για το πολύ κοινό».

Για ποιους λόγους θεωρείτε ότι την αγαπάει ακόμα ο κόσμος;

«Γιατί το χιούμορ της είναι προφανώς διαχρονικό, οι χαρακτήρες και οι τύποι που περνούν μέσα από τα επεισόδια της ανήκουν στους κλασικούς ιδεότυπους της κωμωδίας. Όχι ότι το επιδιώξαμε συνειδητά αυτό, προέκυψε. Είναι απίστευτο το πόσοι λογαριασμοί “Ματίνα Μανταρινάκη” ή “Ταπεινό Χαμομηλάκι” υπάρχουν στο πρώην Twitter. Δεν μπορώ να το πω X, δεν μ’ αρέσει καθόλου».

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.parapolitika.gr/media/article/1524346/pou-na-ixere-oti-gia-25-sunehomena-hronia-tha-itan-i-eleni-vlahaki/ ανήκει στο Παραπολιτικά Ειδήσεις .
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:
Westbusiness banner