Skip to content


Ξανά στην τηλεόραση ύστερα από χρόνια εξαφάνισης από τα φώτα της δημοσιότητας βγήκε ο πρώτος showman της Ελλάδας, ο Γιώργος Μαρίνος.

Η κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και Πάνος Κατσαρίδης τον συνάντησαν και εξασφάλισαν πλάνα του.

Ο Γιώργος Μαρίνος τους τελευταίους μήνες ζει σε μια μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων και όπως βλέπουμε και στα πλάνα είναι πολύ καλά.

Ο Πάνος Κατσαρίδης μοιράστηκε τα νεότερα του Γιώργου Μαρίνου λέγοντας στον αέρα της εκπομπής: “Είναι ήρεμος, γλυκός… Όταν άρχισε να χαλαρώνει μαζί μου, γιατί με έβλεπε για πρώτη φορά, άρχισε να μου τραγουδάει. Και μου τραγούδησε το Χάλι Γκάλι. Εκείνη την ώρα είδα τον Γιώργο Μαρίνο! Τραγουδάει συνέχεια στη μονάδα. Πηγαίνει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για σουβλάκια σε γειτονικό μαγαζί, του αρέσουν πολύ. Και επίσης περπατάει κι έξω, κάνει τις βόλτες του. Θέλω επίσης να σας πω ότι βλέπει Γη της Ελιάς, λατρεύει το τραγούδι των τίτλων“.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.yupiii.gr/gossip/c367383/o-giorgos-marinos-proti-fora-stin-tileorasi-meta-apo-xronia-apousias—deite-to-binteo ανήκει στο Yupiii.gr .
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:
Westbusiness banner