Για τη μάχη με τα κιλά της μετά τις εγκυμοσύνες, την εμπειρία στο Your Face Sounds Familiar, αλλά και τη Eurovision, μίλησε η Κατερίνα Στικούδη στο Πάμε Δανάη.
«Θα κατεβώ στους αγώνες crossfit, γιατί ήμουν 72 κιλά και δεν μπορούσα να ξεκολλήσω με τίποτα. Θέλω να ξεπεράσω αυτό το ταβάνι όχι μόνο για τα κιλά και το γυμνασμένο σώμα, αλλά ήθελα να βοηθήσω την ψυχή μου», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.
Κατερίνα Στικούδη: Αποκαλύπτει πόσα κιλά έχασε μέσα σε ένα μήνα
Για το νέο της τραγούδι δήλωσε: «Βγάζω ένα καινούργιο τραγούδι με την Ghetto queen που λέγεται Bomba ήθελα από καιρό να ραπάρω».
«Στο Your face sounds familiar’ τραγούδησα τραγούδια μέσα από έναν ρολό που αν τα τραγουδούσα μόνη μου δεν θα είχα τα ίδια κολακευτικά σχόλια», πρόσθεσε.
«Με έχουν μπερδέψει με διάσημη επειδή είχα μακριά μαλλιά και χόρευα. Η Καλομοίρα είναι μια κοπέλα που έχει πολύ θετική ενέργεια», είπε για την συνεργασία της με την Καλομοίρα.
Αποκάλυψε: «Έχω φλερτάρει πολύ με τη Εurovision, αν βρω ένα ωραίο τραγούδι θέλω να πάω».
«Ήταν φοβερή στιγμή όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου μπροστά σε κοινό 80.000 κόσμο στη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα. Στο σπίτι είμαστε πολλοί και σε λίγο θα μπορούμε να παίζουμε και περισσότερα παιχνίδια. Ο γιος μου στο πάρκο με κοιτάει περίεργα όταν χρειαστεί να βγάζω φωτογραφίες με κάποια άλλη μάνουλα ή παιδάκια». Έχω πολύ καιρό να ακούσω από δημοσιογράφο την ερώτηση ‘’πού αφήνεις τα παιδιά;’’ σου», ανέφερε.