Skip to content

Μονόπετρο περίμενε από τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, η Κατερίνα Καινούργιου αλλά αντ΄ αυτού πήρε άλλο κόσμημα.

Αυτό αποκάλυψε στην εκπομπή της όταν διηγήθηκε την ιστορία με αφορμή το φωτορεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! με τον Γιώργο Πατούλη και τη σύζυγό του να επισκέπτονται κοσμηματοπωλείο για τις αγορές τους.

«Εμένα ο Παναγιώτης μου μού πήρε κάτι πάρα πολύ όμορφο γιατί είναι κόσμημα. Να σας πω το στόρι να γελάσετε. Πολύ γνωστό κοσμηματοπωλείο, κοινός μας φίλος, πολύ καλά κοσμήματα και θα ήθελα να έχω και ένα μονόπετρο από εκεί. Είμαστε Χριστούγεννα στο τραπέζι, είχαμε πάει να φάμε οι δυο μας να φάμε και ξαφνικά έρχεται ένα σακουλάκι από το πολύ γνωστό κοσμηματοπωλείο. Λέω “δεν το πιστεύω, είναι μονόπετρο”. Ανοίγω το σακουλάκι και το κουτάκι ήταν μεγαλύτερο. Αρχίζω μαζεύομαι και σκοτεινιάζω. Ήταν κάτι για τον λαιμό. Η κίνηση μετράει, ήταν φανταστικό. Αντί να χαρώ, επειδή δεν είδα το μονόπετρο, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω!» είπε η παρουσιάστρια.

Το πρωτότυπο άρθρο https://znews.gr/media/proines-ekpompes/katerina-kainourgiou-apokalypse-pos-antedrase-me-to-doro-tou-syntrofou-tis-anti-na-charo/ ανήκει στο Τηλεόραση – Znews .
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:
Westbusiness banner