«Καλεσμένη σε πολιτικό γάμο» είναι η Shopping Star αυτής της εβδομάδας

ShoppingStar, το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η λατρεμένη καθημερινή συνήθεια, επιστρέφει και γράφει τηλεοπτική ιστορία για 3η χρονιά στην οθόνη του Star!

Κάθε εβδομάδα η νικήτρια κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές τους!

Παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του ShoppingStar  η Βίκυ Καγιά. Μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, που έχει διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες, έχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά ονόματα οίκων μόδας και η αγάπη της και το πάθος της για τη μόδα μετρούν περισσότερα από 20 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στον χώρο. Η Βίκυ Καγιά παρακολουθεί τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων και τις βαθμολογεί!

Στον σχολιασμό, η φωνή του ShoppingStar, ο άντρας που λατρεύουν να μισούν οι υποψήφιες, o δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, που με τα απίθανα σχόλια, δίνει τη δική του ξεχωριστή, αστεία, διάθεση στην εκπομπή.

«ShoppingStar» της 21ης εβδομάδας της 3ης σεζόν, αναδείχθηκε η50χρονηΛίνα, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωστές επιλογές της, αλλά και τα 1.000 ευρώ!

Τη Δευτέρα 18Φεβρουαρίου στις 16:00  θα γνωρίσουμε τις 5 παίκτριες με καταγωγή από την Κρήτη, της22ης εβδομάδας,για την 3η σεζόν τουShoppingStar!

Η 45χρονη Δήμητρα, ιδιωτ. υπάλληλος

Η 30χρονη Χρύσα, παρουσιάστρια

Η 22χρονη Εβελίνα, δημοσιογράφος

Η 33χρονη   Ιώ, δημ. υπάλληλος

Η 45χρονη Νίκη, κομμώτρια

Οι 5 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στυλ, θα δώσουν την εβδομαδιαία μάχη του στυλ και το θέμα, που θα κληθούν να «υπηρετήσουν» είναι «Καλεσμένη σε πολιτικό γάμο»

Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει, ποια θα κάνει ταπερισσότερα λάθη, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποιαθα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία;

Γυναίκες στα πρόθυρα… «ShoppingStar»!

Πηγή: Entertv.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: