Skip to content

Η Ηλέκτρα, συναντά τον Παύλο. Η αναφορά του όμως στα συναισθήματα της Νεφέλης, φέρνει μεγάλη ένταση μεταξύ τους. Σε μια κουβέντα που έχει η Φιλιώ με τη μάνα της, μαθαίνει ότι ήταν γυναίκα η δράστις. Η Μάρω προσπαθεί να το καλύψει, αλλά μάταια… θα καταδώσει άραγε η Φιλιώ την Ηλέκτρα; Ο Νικόλας πηγαίνει στο σπίτι της Ηλέκτρας, και πάνω στην έντασή του αναφέρεται στο μεγάλο τους μυστικό, ότι η Δανάη είναι κόρη του. Κάποιος όμως είναι μέσα στο σπίτι και πλέον γνωρίζει το μυστικό τους. Ο Παύλος βρίσκει μέσα στο τετράδιο της Νεφέλης ένα γράμμα, στο οποίο γράφει πως νιώθει δυστυχισμένη και γι’ αυτό θέλει να εξαφανιστεί απ’ όλους. Μοιάζει με γράμμα αυτοκτονίας! Η Νεφέλη έχει όντως εξαφανιστεί και αρχίζουν όλοι να την ψάχνουν έντρομοι. Μέσα στην ένταση της εξαφάνισης της Νεφέλης, ο Παύλος έρχεται κοντά με την Ηλέκτρα νομίζοντας πως δεν υπάρχει κανείς τριγύρω. Η Μάρω όμως θα τους δει και θα σοκαριστεί καταλαβαίνοντας την παράνομη σχέση τους. Η Ηλέκτρα βρίσκεται με τον Παύλο στο καμαράκι του. Φεύγοντας, ξεχνάει το φουλάρι της εκεί… κινδυνεύοντας να το βρει κάποιος και να αρχίσει να κάνει υποθέσεις για τη σχέση τους! Ο Βασίλης έχει άσχημα μπλεξίματα με τους συγκρατούμενούς του Σταύρος (Αιμιλιανός Σταματάκης) στη φυλακή… Ο Τέλης καταφέρνει να φέρει στο μαγαζί της μάνας του τη δεύτερη γυναίκα του πατέρα του Τζίνα (Δήμητρα Στογιάννη) να τραγουδήσει.

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της συναρπαστικής ερωτικής δραματικής σειράς εποχής «Ηλέκτρα», που μεταδίδεται από τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024, στις 19:10.

Στον ρόλο  της Τζίνας η Δήμητρα Στογιάννη και του Σταύρου, συγκρατούμενου του Βασίλη, ο Αιμιλιανός Σταματάκης. 
Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα  26 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 19:10

Επεισόδιο 80ό. Η Ηλέκτρα συναντά τον Παύλο. Η αναφορά του όμως στα συναισθήματα της Νεφέλης, φέρνει μεγάλη ένταση μεταξύ τους. Κι αφού εκείνη φύγει, μπαίνει στην κάμαρά του η Μερόπη, η οποία είναι βέβαιη πως άκουσε γυναικεία φωνή… Ο Σωτήρης αποφασίζει να σταματήσει η Νεφέλη τα ιδιαίτερα στα μαθηματικά γεγονός που την καταρρακώνει και βάζει τη Δανάη σε μαύρες σκέψεις για το πώς θα αντιδράσει η αδερφή της. Μαύρες σκέψεις όμως και εικασίες κάνουν όλοι για τον πιθανό δράστη που πυροβόλησε τον Νικόλα. Έτσι, σε μια κουβέντα που έχει η Φιλιώ με τη μάνα της, μαθαίνει ότι ήταν γυναίκα η δράστις. Η Μάρω προσπαθεί να το καλύψει, αλλά μάταια… θα καταδώσει άραγε η Φιλιώ την Ηλέκτρα;

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 27 Φεβρουαρίου  2024, ώρα 19:10

Επεισόδιο 81ο. Ο Νικόλας πηγαίνει στο σπίτι της Ηλέκτρας, και πάνω στην έντασή του αναφέρεται στο μεγάλο τους μυστικό, ότι η Δανάη είναι κόρη του. Κάποιος όμως είναι μέσα στο σπίτι και πλέον γνωρίζει το μυστικό τους. Ο Παύλος βρίσκει μέσα στο τετράδιο της Νεφέλης ένα γράμμα, στο οποίο γράφει πως νιώθει δυστυχισμένη και γι’ αυτό θέλει να εξαφανιστεί απ’ όλους. Μοιάζει με γράμμα αυτοκτονίας!

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 19:10

Επεισόδιο 82ο. Η Νεφέλη έχει όντως εξαφανιστεί και αρχίζουν όλοι να την ψάχνουν έντρομοι. Όμως δεν μπορούν να τη βρουν πουθενά! Μέσα στην ένταση της εξαφάνισης της Νεφέλης, ο Παύλος έρχεται κοντά με την Ηλέκτρα νομίζοντας πως δεν υπάρχει κανείς τριγύρω. Η Μάρω όμως θα τους δει και θα σοκαριστεί καταλαβαίνοντας την παράνομη σχέση τους. Θα πατήσει τον όρκο εμπιστοσύνης που έδωσε στον Σωτήρη ότι θα δε θα του κρατήσει ποτέ μυστικό ή θα του τα αποκαλύψει όλα;

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 19:10

Επεισόδιο 83ο. Ο Παύλος έρχεται αντιμέτωπος με την οργή της Δόμνας, η οποία τον ξορκίζει να σταματήσει την όποια επαφή με την Ηλέκτρα, αναφερόμενη και στην τρέλα που είχε κυριεύσει την κόρη της στο παρελθόν. Η Μάρω αποκαλύπτει στην Ηλέκτρα ότι γνωρίζει για τη σχέση της με τον Παύλο. Λίγο αργότερα, θα βρεθεί στο σπίτι των Βρεττών και θα ζητήσει να μιλήσει με τον γαμπρό της. «Η Ηλέκτρα μας τον πυροβόλησε», ακούει ο Στέργιος να λέει η Κατερίνα στη Δόμνα. Δαγκώνει τα χείλη του, αλλάζει ρούχα και ανακοινώνει στη Δόμνα πως θα πάνε να συναντήσουν τους Βρεττούς. Μαζί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024, ώρα 19:10

Επεισόδιο 84ο. Η Ηλέκτρα βρίσκεται με τον Παύλο στο καμαράκι του. Φεύγοντας, ξεχνάει το φουλάρι της εκεί… κινδυνεύοντας να το βρει κάποιος και να αρχίσει να κάνει υποθέσεις για τη σχέση τους! Ο Βασίλης έχει άσχημα μπλεξίματα με τους συγκρατούμενούς του στη φυλακή, οι οποίοι -πιστεύοντας ότι τους κάρφωσε – ετοιμάζουν ένα εξαιρετικά βίαιο σχέδιο, βάζοντάς τον σε τεράστιο κίνδυνο! Ο Τέλης καταφέρνει να φέρει στο μαγαζί της μάνας του τη δεύτερη γυναίκα του πατέρα του Τζίνα (Δήμητρα Στογιάννη) να τραγουδήσει. Περιμένει τον ανυποψίαστο διπλοπαντρεμένο Κωνσταντή να έρθει στο γλέντι. Και το γλέντι θα πάρει φωτιά…


Νήσος Αρσινόη. Η Ηλέκτρα (Έμιλυ Κολιανδρή), μια γυναίκα εγκλωβισμένη στους ρόλους που άλλοι διάλεξαν για εκείνη, της καλής κόρης, συζύγου και μάνας, ασφυκτιά στην κλειστή νησιωτική κοινωνία. Παντρεμένη με τον –κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερό της– δήμαρχο της Αρσινόης Σωτήρη Βρεττό (Τάσος Γιαννόπουλος), η Ηλέκτρα έχει βαφτίσει την υποταγή καθήκον και την καταπίεση εγκαρτέρηση. Αναζητεί καθημερινά τις λίγες στιγμές ελευθερίας που της προσφέρει μια βουτιά στο ποτάμι και μια βόλτα με το άλογό της, μέχρι τη στιγμή που συναντιέται με το πεπρωμένο της.

Ο Παύλος Φιλίππου (Αποστόλης Τότσικας), ένας γοητευτικός και μυστηριώδης άντρας, καταφθάνει στην Αρσινόη για ν’ αναλάβει τη θέση του καθηγητή μαθηματικών στο γυμνάσιο του νησιού. Η Ηλέκτρα νιώθει ότι αυτός ο άντρας κρατάει το κλειδί της ελευθερίας της. Η ελευθερία, όμως, έρχεται πάντα μ’ ένα τίμημα. Ακόμα κι αν η Ηλέκτρα κατορθώσει να σπάσει τα δεσμά της φυλακής της, δεν μπορεί να ελευθερωθεί από το παρελθόν της…

Οι εφιαλτικές μνήμες της ξυπνούν με την επιστροφή του Νικόλα Βρεττού (Θανάσης Πατριαρχέας) στο νησί και ένα καλά κρυμμένο μυστικό κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί. Η Ηλέκτρα θ’ αναμετρηθεί με το παρελθόν της, αλλά και με τα όρια της ελευθερίας της και θα γράψει, έτσι, το πιο ιδιαίτερο και σκοτεινό κεφάλαιο στο ημερολόγιο της ζωής της.

«Ό,τι γράφει η μοίρα μελανό, ο ήλιος δεν τ’ ασπρίζει».

ς)

Φωτογραφικό υλικό 80ου επεισοδίου
Φωτογραφικό υλικό 81ου επεισοδίου
Φωτογραφικό υλικό 82ου επεισοδίου

Φωτογραφικό υλικό 83ου επεισοδίου
Φωτογραφικό υλικό 84ου επεισοδίου

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.zinapost.gr/media/tv-program/ilektra-i-eksafanisi-tis-nefelis-ginetai-i-aformi-gia-na-apokalyfthei-i-sxesi-tis-ilektras-kai-tou-paylou/ ανήκει στο TV News – Zinapost.gr .
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:
Westbusiness banner