Skip to content
Λιγότερο απο 1 λεπτό Διάρκεια άρθρου: Λεπτά

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου αποκάλυψε τον λόγο που δεν πήγε στον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη


Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μίλησε στην κάμερα του “Breakfast@star” γκαι μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Διαβάστε Επίσης

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου αποκάλυψε τον λόγο που δεν πήγε στον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Διαβάστε Επίσης

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου αποκάλυψε τον λόγο που δεν πήγε στον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη - εικόνα 2

“Την εκπομπή την ξέρετε, δεν θα φύγουμε πολύ από αυτά που ξέρετε και ξέρουμε” είπε αρχικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Διαβάστε Επίσης

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου αποκάλυψε τον λόγο που δεν πήγε στον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη - εικόνα 3

Όταν ρωτήθηκε για τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και τον λόγο που δεν βρέθηκε σε αυτόν, είπε: “Έχουμε πολύ καλή σχέση με την Ευρυδίκη, μιλήσαμε, της ευχήθηκα, τα έχουμε πει. Απ’ ότι είδα στο γάμο ήταν οι πολύ κοντινοί της άνθρωποι. Δεν έχει να λέει κάτι αυτό, εμείς τα είπαμε και είμαι πολύ χαρούμενη για εκείνη”.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.yupiii.gr/gossip/c377856/i-balia-xatzitheodorou-apokalupse-ton-logo-pou-den-pige-ston-gamo-tis-eurudikis-balabani ανήκει στο Yupiii.gr .