Skip to content

Ο Καραχάλιος φτάνει στο νησί για να τη διεκδικήσει τη Μαρία, ενώ η απρόσμενη επίσκεψη του Πιτ στο ψυχιατρείο που νοσηλεύεται ο Δημητρός, ενεργοποιεί μια αλληλουχία αποκαλύψεων. Η συνάντηση του Πιτ με τον Καραχάλιο, δίνει νέα τροπή στο έγκλημα με θύμα τη Ρηνιώ.

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 25 έως και την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, στις 22:45.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 25η Μαρτίου 2024, ώρα 22:45

Επεισόδιο 113ο: Η Μαρία αιφνιδιάζεται όταν ο Καραχάλιος φτάνει στο νησί για να τη διεκδικήσει. Την ίδια στιγμή, η απρόσμενη επίσκεψη του Πιτ στο ψυχιατρείο που νοσηλεύεται ο Δημητρός, ενεργοποιεί μια αλληλουχία αποκαλύψεων. Η υγεία του Νικήτα επιδεινώνεται, ενώ αντίθετα η σχέση του Δημητρού με τη Μαίρη φαίνεται να εξελίσσεται, καθώς ο Δημητρός την εμπιστεύεται όλο και περισσότερο. Η συνάντηση στα Μάταλα του Πιτ με τον Καραχάλιο, δίνει νέα τροπή στο έγκλημα με θύμα τη Ρηνιώ.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, ώρα 22:45

Επεισόδιο 114ο: Ο Καραχάλιος ανακοινώνει σε όλους ότι έχει παραιτηθεί από την Αστυνομία και ο Δημητρός, συνομιλώντας με τη Μαίρη, αρχίζει να αναφέρεται στην ιστορία του με τη Βιολέτα, εξαιτίας της τρομακτικής τους ομοιότητας, σύμφωνα με τον ίδιο. Η Μαίρη προσεγγίζει τον Διονύση με σκοπό να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για τον Δημητρό. Την ίδια στιγμή, ο Χάρης φαίνεται πως άτυπα αρχίζει να νιώθει πατρική ευθύνη για τον πιτσιρικά, όπως επιβεβαιώνει στη διάρκεια μιας κρίσης του και ο Νικήτας. Ο Γράντος ανακαλύπτει πού φυλάσσονται τα αρχεία που εκλάπησαν από τον Διονύση και την Αλίκη. Ο Λοΐζος εξομολογείται τα συναισθήματά του στον Τόμι.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024, ώρα 22:45

Επεισόδιο 115ο: Η Μαρία βρίσκεται ενώπιον ενός ερωτικού τριγώνου, ανάμεσα σε εκείνη, τη Ναταλί και τον Καραχάλιο. Την ίδια στιγμή, η σχέση του Λοΐζου με τον Τόμι κλιμακώνεται, οδηγώντας σε μια μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στον Λοΐζο και την Ελένη. Η Άννα, η Νικολίνα και ο Χάρης βρίσκονται αντιμέτωποι με το αίτημα του Νικήτα για ευθανασία. Στην προσπάθειά τους να ανακτήσουν τα κλεμμένα αρχαία, ο Γράντος και ο Διονύσης δέχονται πυροβολισμούς και ο ένας πρέπει να σώσει τον άλλο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, ώρα 22:45

Επεισόδιο 116ο: Ο Γράντος τραυματίζεται προσπαθώντας να σώσει τον Διονύση, ενώ η Μαρία συγκρούεται με τον Μάρτιν για τη διοίκηση της κοινότητας των χίπηδων. Ο τραυματισμένος Γράντος καταφεύγει στο ιατρείο του Χάρη, ενώ η άφιξη της Μαίρης στο χωριό, επαναφέρει μια σειρά ερωτήσεων που σχετίζονται με τον φόνο της Ρηνιώς και την πιθανή εμπλοκή του Δημητρού σε αυτόν. Η αποκάλυψη της συνεργασίας του Λοΐζου με τον Μάρτιν, απομακρύνει τη Λώρα από τον τελευταίο. Την ίδια στιγμή, η σχέση του Χάρη με τη χήρα μπλέκεται σε ένα καινούριο παιχνίδι γάτας και ποντικού.

Λίγα λόγια για την υπόθεση…

Σεπτέμβριος 1969, Μάταλα. Η νεαρή γιατρός Υπατία Αρχοντάκη (Δανάη Μιχαλάκη) επιστρέφει από το Λονδίνο, στον τόπο της παιδικής της ηλικίας, προκειμένου να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι αρραβωνιάζεται και σκοπεύει να παντρευτεί τον Γιώργο (Γιάννης Κουκουράκης). Ο Γιώργος, ο οποίος ζει μαζί της στο Λονδίνο και εργάζεται στα ναυτιλιακά, θα έρθει στην Κρήτη λίγες ημέρες μετά την Υπατία προκειμένου να ζητήσει το χέρι της και επίσημα από την οικογένειά της.

Το πρώτο βράδυ της Υπατίας στα Μάταλα θα συνοδευτεί από την επανασύνδεση με τις παιδικές της φίλες, στις οποίες θα προτείνει να την παντρέψουν. Δίνουν ραντεβού στο πάρτι των χίπηδων, οι οποίοι έχουν βρει στέγη στη μαγευτική παραλία της περιοχής. Εκεί, η Υπατία θα γνωρίσει την περίεργη, αλλά και φιλόξενη κοινότητα των «παιδιών των λουλουδιών», μέλος της οποίας είναι και ο Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος). Ανάμεσά τους θα γεννηθεί ένας έρωτας που ξεκινά με πόνο και εμπόδια και θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας δίνης που θα συμπαρασύρει στο πέρασμά της όλα όσα οι ήρωές μας θεωρούσαν δεδομένα.

Σύντομα, με αφετηρία μια τραγική δολοφονία που θα συνταράξει την περιοχή, αλλά περισσότερο απ’ όλους την ίδια την Υπατία, ο παράδεισός της θα δοκιμαστεί πολύ σκληρά.

Φωτογραφικό υλικό 113ου επεισοδίου

Φωτογραφικό υλικό 114ου επεισοδίου

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.zinapost.gr/media/tv-program/i-paralia-i-synantisi-tou-pit-me-ton-karaxalio-allazei-ta-dedomena-stin-ypothesi-dolofonias-tis-rinios/ ανήκει στο TV News – Zinapost.gr .
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:
Westbusiness banner