Skip to content

Η Χρύσα συνεχίζει να προσεγγίζει τον Στέργιο για τη συνέντευξη, ενώ ο Κωνσταντής ετοιμάζει με τον Βρεττό την κομπίνα στον Σεραφετίνογλου. Η Χρύσα ζητά συνέντευξη από τη Νεφέλη και την αδερφή της. Δίνουν ραντεβού στην πλατεία. Με το που φτάνουν τα κορίτσια, βλέπουν κάτι που θα τους σοκάρει όσο τίποτα! Ο Σωτήρης, εν μέσω των νέων εξελίξεων, προσπαθεί να διαλευκάνει τα συναισθήματα της Νεφέλης για τον Φιλίππου και καλεί για δείπνο, μαζί με τη γραμματέα του, την Ελένη. Τι έχει στο νου του; Ο Νικόλας κάνει την πρώτη του επίσκεψη στο ναυπηγείο, μετά τον τραυματισμό του. Κι ενώ ο Κωνσταντής είναι στο ταξίδι, ο Τέλης οργανώνει άλλο μυστικό ταξίδι στην Αθήνα για να συναντήσει την ερωμένη του πατέρα του Τζίνα (Δήμητρα Στογιάννη)… Ο Τέλης και η Σοφία ταξιδεύουν κρυφά στην Αθήνα για να βρουν την παράλληλη σχέση του πατέρα του. Ο Σεραφετίνογλου εκβιάζει τον Κωνσταντή έτσι ώστε να ταχθεί στο πλευρό του, για να εκδικηθεί τον Βρεττό. Ο Βρεττός όμως έχει άλλες σκοτούρες, καθώς ακούει την αλήθεια από τον ίδιο τον Στέργιο, σχετικά με το ποιος πυροβόλησε τον Νικόλα.

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της συναρπαστικής ερωτικής δραματικής σειράς εποχής «Ηλέκτρα», που μεταδίδεται από τη Δευτέρα 19 έως και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, στις 19:10.

Στους ρόλους της Χρύσας η Άννα Συμεωνίδου, της Τζίνας η Δήμητρα Στογιάννη και του Σταύρου, συγκρατούμενου του Βασίλη, ο Αιμιλιανός Σταματάκης. 
Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα  19 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 19:10

Επεισόδιο 75ο. Η Χρύσα συνεχίζει να προσεγγίζει τον Στέργιο για τη συνέντευξη, ενώ ο Κωνσταντής ετοιμάζει με τον Βρεττό την κομπίνα στον Σεραφετίνογλου. Το σχέδιο παράτολμο, η έκβαση αμφίρροπη και το γεγονός ότι ο Σεραφετίνογλου κάτι έχει μυριστεί, κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα. Η Χρύσα ζητά συνέντευξη από τη Νεφέλη και την αδερφή της. Δίνουν ραντεβού στην πλατεία. Με το που φτάνουν τα κορίτσια, βλέπουν κάτι που θα τους σοκάρει όσο τίποτα! Να φιλιούνται δύο άνθρωποι που δεν το περίμεναν ποτέ!

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 20 Φεβρουαρίου  2024, ώρα 19:10

Επεισόδιο 76ο. Η οικογένεια των Σαγιάδων ανάστατη. Μα και των Βρεττών. Ο Σωτήρης, εν μέσω των νέων εξελίξεων, προσπαθεί να διαλευκάνει τα συναισθήματα της Νεφέλης για τον Φιλίππου. Η Δόμνα του ξεκαθαρίζει πως πρέπει να κρατήσει τον καθηγητή μακριά από το σπίτι του. Εκείνος όμως τον καλεί για δείπνο, μαζί με τη γραμματέα του, την Ελένη. Τι έχει στο νου του; Η Χρύσα κάνει μια τελευταία συνάντηση πριν φύγει από την Αρσινόη. Η αποστολή της φαίνεται πως δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 19:10

Επεισόδιο 77ο. Ο Νικόλας προσπαθεί ν’ ανασυγκροτηθεί, νομίζοντας πως θα ξαναπερπατήσει. Κάνει την πρώτη του επίσκεψη στο ναυπηγείο, μετά τον τραυματισμό του. Αλλά ο πατέρας του είναι απασχολημένος με τη δολιοφθορά που έχει στήσει, με τον Κωνσταντή, στο καράβι του Σεραφετίνογλου. Κι ενώ ο Κωνσταντής είναι στο ταξίδι, ο Τέλης οργανώνει άλλο μυστικό ταξίδι στην Αθήνα για να συναντήσει την ερωμένη του πατέρα του Τζίνα (Δήμητρα Στογιάννη)…

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 19:10

Επεισόδιο 78ο. Ο δικηγόρος του Βασίλη προσπαθεί να τον κάνει να πει την αλήθεια. Του εξηγεί το σχέδιό του για το πώς θα τα καταφέρει να αποφυλακιστεί. Όμως θα δεχτεί ο Βασίλης να το ακολουθήσει; Τέλης και Σοφία ταξιδεύουν κρυφά στην Αθήνα για να βρουν την παράλληλη σχέση του πατέρα του. Της χτυπούν την πόρτα… χωρίς να μπορούν να μαντέψουν τι θα αποκαλυφτεί μέσα σε λίγα λεπτά!

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 19:10

Επεισόδιο 79ο. Ο Σεραφετίνογλου εκβιάζει τον Κωνσταντή έτσι ώστε να ταχθεί στο πλευρό του, για να εκδικηθεί τον Βρεττό. Ο Βρεττός όμως έχει άλλες σκοτούρες, καθώς ακούει την αλήθεια από τον ίδιο τον Στέργιο, σχετικά με το ποιος πυροβόλησε τον Νικόλα. Η Ηλέκτρα, συναντά τον Παύλο στο καμαράκι του. Η αναφορά του στα συναισθήματα της Νεφέλης, φέρνει μεγάλη ένταση μεταξύ τους. Κι αφού εκείνη φύγει, μπαίνει στην κάμαρά του η Μερόπη, η οποία είναι βέβαιη πως άκουσε γυναικεία φωνή…

Η ιστορία…
Νήσος Αρσινόη. Η Ηλέκτρα (Έμιλυ Κολιανδρή), μια γυναίκα εγκλωβισμένη στους ρόλους που άλλοι διάλεξαν για εκείνη, της καλής κόρης, συζύγου και μάνας, ασφυκτιά στην κλειστή νησιωτική κοινωνία. Παντρεμένη με τον –κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερό της– δήμαρχο της Αρσινόης Σωτήρη Βρεττό (Τάσος Γιαννόπουλος), η Ηλέκτρα έχει βαφτίσει την υποταγή καθήκον και την καταπίεση εγκαρτέρηση. Αναζητεί καθημερινά τις λίγες στιγμές ελευθερίας που της προσφέρει μια βουτιά στο ποτάμι και μια βόλτα με το άλογό της, μέχρι τη στιγμή που συναντιέται με το πεπρωμένο της.

Ο Παύλος Φιλίππου (Αποστόλης Τότσικας), ένας γοητευτικός και μυστηριώδης άντρας, καταφθάνει στην Αρσινόη για ν’ αναλάβει τη θέση του καθηγητή μαθηματικών στο γυμνάσιο του νησιού. Η Ηλέκτρα νιώθει ότι αυτός ο άντρας κρατάει το κλειδί της ελευθερίας της. Η ελευθερία, όμως, έρχεται πάντα μ’ ένα τίμημα. Ακόμα κι αν η Ηλέκτρα κατορθώσει να σπάσει τα δεσμά της φυλακής της, δεν μπορεί να ελευθερωθεί από το παρελθόν της…

Οι εφιαλτικές μνήμες της ξυπνούν με την επιστροφή του Νικόλα Βρεττού (Θανάσης Πατριαρχέας) στο νησί και ένα καλά κρυμμένο μυστικό κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί. Η Ηλέκτρα θ’ αναμετρηθεί με το παρελθόν της, αλλά και με τα όρια της ελευθερίας της και θα γράψει, έτσι, το πιο ιδιαίτερο και σκοτεινό κεφάλαιο στο ημερολόγιο της ζωής της.

«Ό,τι γράφει η μοίρα μελανό, ο ήλιος δεν τ’ ασπρίζει».

Παίζουν: Έμιλυ Κολιανδρή (Ηλέκτρα), Αποστόλης Τότσικας (Παύλος Φιλίππου), Τάσος Γιαννόπουλος (Σωτήρης Βρεττός), Κατερίνα Διδασκάλου (Δόμνα Σαγιά), Γιώργος Συμεωνίδης (Στέργιος Σαγιάς), Λουκία Παπαδάκη (Τιτίκα Βρεττού), Αλέξανδρος Μυλωνάς (Πέτρος Βρεττός), Θανάσης Πατριαρχέας (Νικόλας Βρεττός), Νεφέλη Κουρή (Κατερίνα), Ευαγγελία Μουμούρη (Μερόπη Χατζή), Δανάη Λουκάκη (Ζωή Νικολαΐδου), Δρόσος Σκώτης (Κυριάκος Χατζής), Ειρήνη Λαφαζάνη (Δανάη), Όλγα Μιχαλοπούλου (Νεφέλη), Νεκτάρια Παναγιωτοπούλου (Σοφία), Βίκτωρας Πέτσας (Βασίλης), Παύλος Κουρτίδης (Ορέστης), Μανώλης Γεραπετρίτης (Περλεπές- Διευθυντής σχολείου), Αλέξανδρος Πιεχόβιακ (Νώντας), Γκαλ Ρομπίσα (Μάρκος), Βασίλειος-Κυριάκος Αφεντούλης (αστυνομικός Χάρης), Χρήστος Γεωργαλής (Σεραφεντίνογλου), Γρηγορία Μεθενίτη (Πόπη), Ιφιγένεια Πιερίδου (Ουρανία), Αστέριος Κρικώνης (Φανούρης), Φανή Καταβέλη (Ελένη), Ευγενία Καραμπεσίνη (Φιλιώ), Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου (Ντίνος), Άρης Αντωνόπουλος (υπαστυνόμος Νίνης), Ελένη Κούστα (Μάρω), Αλκιβιάδης Μαγγόνας (Τέλης)

Φωτογραφικό υλικό 75ου επεισοδίου

Φωτογραφικό υλικό 76ου επεισοδίου

Φωτογραφικό υλικό 77ου επεισοδίου

Φωτογραφικό υλικό 78ου επεισοδίου

Φωτογραφικό υλικό 79ου επεισοδίου

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.zinapost.gr/media/tv-program/hlektra-o-vrettos-sokaretai-otan-mathainei-poios-pyrovolise-ton-nikola/ ανήκει στο TV News – Zinapost.gr .
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:
Westbusiness banner