Skip to content

Η plus size του GNTM, Κατερίνα, που ήδη έχει αγαπηθεί από το κοινό τελικά δεν άντεξε και «λύγισε»! Η διαγωνιζόμενη ξέσπασε σε κλάματα!

Ασκήσεις επιβίωσης, αλλά και θάρρους χαρακτήρισαν οι κριτές την κάθετη πασαρέλα ύψους 30 μέτρων!

Πολλές παίκτριες έβαλαν τα κλάματα γιατί φοβήθηκαν και δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στην ομολογουμένως δύσκολη δοκιμασία του GNTM.

Μία από εκείνες που δεν τα κατάφερε είναι η Κατερίνα, με τα μπλε μαλλιά.

Η Κατερίνα έχει υψοφοβία και δεν σταμάτησε να κλαίει από την πρώτη στιγμή που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τους είπε για την σημερινή δοκιμασία.

Ο απαιτούμενος χρόνος για να βγάλουν εις πέρας την δοκιμασία ήταν τα 5 λεπτά και όταν πια η Κατερίνα αποφάσισε να προσπαθήσει να το κάνει ο Άγγελος Μπράτης είπε πως ο χρόνος της έχει λήξει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM: Ακόμα δεν μπήκαν στο σπίτι και ξεκίνησαν οι μπηχτές! Το “καρφί” της Έλενας Χριστοπούλου σε διαγωνιζόμενη! (Video)

Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε κι εκείνη με την σειρά της την είσοδό της στο σπίτι του GNTM και δε δίστασε να ρίξει την «μπηχτή» της σε παίκτρια!

Οι 24 διαγωνιζόμενες του GNTM έβαλαν τα δυνατά τους και κατάφεραν να περάσουν την πόρτα του σπιτιού. GNTM: Οι επικίνδυνες αποστολές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και η δύσκολη δοκιμασία! (Video)

Λίγες ώρες μετά δέχτηκαν και την πρώτη τους επίσκεψη και φυσικά δεν ήταν άλλη από την Έλενα Χριστοπούλου.

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στα κορίτσια και μάλιστα τους τόνισε ότι επειδή έχει προσέξει πως πολλές έχουν έρθει «διαβασμένες» από το περυσινό δε θέλει να δει «κόπιες».

Όταν έφτασε η ώρα να ανακοινώσει την σημερινή δοκιμασία, η Μαρία η αγρότισσα πετάχτηκε και τότε η Έλενα Χριστοπούλου νευρίασε και της είπε χαρακτηριστικά: «Δε θέλω να ξαναπεταχτείς όταν μιλάω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM: Οι πρώτες κίκλες δημιουργήθηκαν και οι πρώτες μάχες για τα δωμάτια έγιναν! (Video)

Τα κορίτσια του GNTΜ μπήκαν για πρώτη φορά στο σπίτι και έγινε «σφαγή» για τα δωμάτια, ενώ δημιουργήθηκαν κιόλας οι πρώτες «κλίκες»!

Οι διαγωνιζόμενες μπήκαν στο καινούριο σπίτι και έσπευσαν να βρουν τα δωμάτια τους και μάλιστα η κάθε μία με την… παρέα της! GNTM – Highlights: Νεύρα, ένταση και αποχωρήσεις στο χθεσινό επεισόδιο!

Ξεκίνησαν ήδη να λένε ποιες δε θέλουν σε καμία περίπτωση να είναι στο ίδιο χώρο μαζί τους.

Μάλιστα όταν σε μία «κλίκα» μπήκε και η Ελευθερία, που είχε πάρει το «Golden Pass» σχολίασαν ότι τώρα θα αρχίσει να τις κουτσομπολεύει με εκείνη να δείχνει θάρρος και να τους λέει ότι αν θέλουν να μη μιλάνε μπροστά της!

Με εκείνες να απαντάνε ότι δεν έχουν πρόβλημα μαζί της και ότι απλά δε θέλουν να βγαίνει παρά έξω ό,τι συζητάνε!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: Next Top Model – Athens magazine

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: