Skip to content

#tsoulotip: Μπορούμε αν θέλουμε να αρωματίσουμε το σιρόπι με πορτοκάλι κάνοντας ακριβώς την ίδια διαδικασία.

ΥΛΙΚΑ
Υλικά για 1 ταψί 33×26

125 γρ. Βούτυρο, λιωμένο

1 πακέτο Φύλλο κρούστας

Για την κρέμα:

600 γρ. Γάλα εβαπορέ ΝΟΥΝΟΥ Γεύσεις Σπιτικές

600 ml. νερό

180 γρ. Σιμιγδάλι

150 γρ. Ζάχαρη

50 γρ. Βούτυρο

3 Αυγά

2 Βανίλιες

Για το σιρόπι:

600 ml Νερό

700 γρ. Ζάχαρη

1 Ξύλο κανέλας, προαιρετικά

Μισό λεμόνι, πλυμένο καλά

Πηγή: https://www.gossip-tv.gr/stories?format=feed&type=rss

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: