Εβδομάδα τελικού ξεκινά από σήμερα (15/12) στη Φάρμα στο Star, καθώς το ριάλιτι οδηγείται στον τελικό λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.
Ο μεγάλος τελικός θα μεταδοθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 21.00.
Η τελική πεντάδα της Φάρμας αποτελείται αυτή την στιγμή από τους Παύλο Θεοφανίδη, Βασίλη Κουμανάκο, Δημήτρη Μιχαλετζάκη, Φίλιππο Σωτηρόπουλο και Μαρία Γιαννοπούλου.
Μετά το αποψινό επεισόδιο, θα μείνουν 4 παίκτες και ένας από αυτούς θα πάει αυτόματα στον τελικό.
Φάρμα: Ένας παίρνει εισιτήριο αυτόματα για την τελική τετράδα
Απόψε, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες σε μία Ατομική Δοκιμασία Ασυλίας, όπου καλούνται να κάνουν «απογραφή». Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να μετρήσουν διάφορα αντικείμενα από απόσταση και να καταφέρουν να βρουν πέντε σωστούς αριθμούς. Η διαδικασία δεν είναι τόσο εύκολη όσο ακούγεται, καθώς απαιτεί αντοχή στο τρέξιμο, συγκέντρωση και ψυχραιμία.
Ποιος παίκτης θα πάρει τη νίκη και θα εξασφαλίσει αυτόματα τη θέση του στην τελική τετράδα; Ποιος θα αποδειχθεί πιο αδύναμος στα μαθηματικά και θα οριστεί αυτόματα πρώτος μονομάχος;
Μία αναμέτρηση γιγάντων ξεκινάει, στην πιο σημαντική μονομαχία αποχώρησης, μέχρι σήμερα, που πολλοί αποκαλούν «πρόωρο τελικό».
Ποιος θα καταφέρει να υπερισχύσει και να συνεχίσει την πορεία του προς τη νίκη και τα 50.000€;