Skip to content
Λιγότερο απο 1 λεπτό Διάρκεια άρθρου: Λεπτά

Ελένη Τοπαλούδη: Αγωγή σε βάρος των δολοφονών κατέθεσε η οικογένειά της | Star.gr

Η εισαγγελέας είχε προτείνει στον Άρειο Πάγο την απόρριψη των αιτήσεων αναιρέσεως των δύο καταδικασθέντων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη / Αλήθειες με τη Ζήνα

Αγωγή αδικοπραξίας σε βάρος των δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη, κατέθεσε την Παρασκευή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου ο δικηγόρος της οικογένειας, Ευάγγελος Γκιουγκής.

Στον Άρειο Πάγο η υπόθεση Τοπαλούδη – Θέλουν να «σπάσουν» τα ισόβια

Με την αγωγή που στρέφεται και εναντίον της οικογένειας των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της φοιτήτριας, ζητείται χρηματική αποζημίωση ύψους 980.000 ευρώ.

Η νεαρή φοιτήτρια δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο

Μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο δικηγόρος, Ευάγγελος Γκιουγκής, ανέφερε ότι η αποζημίωση ζητείται για τη ψυχική οδύνη των συγγενών της φοιτήτριας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.star.gr/eidiseis/ellada/641458/topaloydh-agwgh-stoys-dolofonoys-katethesan-oi-goneis-ths ανήκει στο Star.gr RSS .