Η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε τις μαγειρικές της επιδόσεις την περίοδο των χρισυουγεννιάτικων εορτών και αποκάλυψε το “κουσούρι” που έχει κληρονομήσει από τη μητέρα της όταν μαγειρεύει.
“Πάντως αυτές τις μέρες έκανα πολύ μαγειρική στο σπίτι μου, πραγματικά ευχαριστήθηκα να φτιάχνω ωραία τρεπαζώματα. Μην φανταστείτε φοβερά τραπεζώματα μόνο τα παιδιά σου να φέρεις, κάνα δυο φίλους και τα παιδιά τους, τελείωσε. Ήθελα να μπω σε πιο δύσκολα μαγειρέματα. Αυτά που λες να έχω κάτι να πω. Είχα μεγάλες επιτυχίες! Χάρηκα πάρα πολύ. Τα πέτυχα όλα γιατί αν θα μπω στην κουζίνα. Δυστυχώς έχω αυτό το κουσούρι της μάνας μου. Τους κοιτάζω όλους μέσα στα μάτια και λέω, ”δεν βλέπω αντίδραση, δεν σου αρέσει;” και άμα το φάνε νιώθω μια ικανοποίηση λες και μου λένε, πέρασες ένα διαγώνισμα και πήρε ενενήντα εννέα τα εκατό! Τέτοια χαρά παίρνω, όταν στα μάτια τους ή στην φωνή τους νιώθω την ευχαρίστηση” είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.
“Σε συνταγές που έκανα για πρώτη φορά ή που είχα καιρό να κάνω, μπήκα στο ίντερνετ και διάβασα διαφορετικές συνταγές και έφερα το φαΐ στα δικά μου μέτρα. Πήρα κάτι από αυτόν, κάτι από τον άλλο, κάτι που δεν μου αρέσει το άφησα και την ώρα που τα μαγειρεύω το πάω μυρίζοντας και λέω, “καλά πάμε, μπράβο”” προσέθεσε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr