Για τη σχέση της με τον Δημήτρη Τσινιδέλο μίλησε η Ελένη Καρακάση στο “Πάμε Δανάη” της Πέμπτης.
Όπως ανέφερε η ίδια, η γνωστή ηθοποιός και ο τραγουδιστής ήταν καλοί φίλοι πριν γίνουν ζευγάρι και παντρευτούν.
“Το κλικ δεν έγινε από την πρώτη στιγμή. Όταν γνώρισα τον Δημήτρη, τον άντρα μου συνεργαστήκαμε στην Αίγινα σε ένα μουσικό σχήμα και όταν τον γνώρισα ήταν σαν να μην υπήρχε στο οπτικό μου πεδίο. Εγώ στο κεφάλι μου τότε είχα ότι η σχέση πρέπει να είναι με έναν άνδρα ώριμο και μεγαλύτερο, ο Δημήτρης είναι μικρότερός μου τρία χρόνια” ανέφερε αρχικά η Ελένη Καρακάση.
Η ίδια είπε στη συνέχεια: “Γίναμε φίλοι, περάσαμε πολύ ωραία το καλοκαίρι μας στην Αίγινα με όλη την παρέα. Ο Δημήτρης είχε τις σχέσεις του, ψώνιζε χάλια δώρα (για τις σχέσεις του) και ακόμα ψωνίζει χάλια δώρα! “Τι είναι αυτά;” του έλεγα. Πήγαινα και αγόραζα τα καλύτερα πράγματα για τις φίλες του, για τις σχέσεις του“.
Η Ελένη Καρακάση ανέφερε στη συνέχεια: “Συνέχιζε αυτό το πράγμα. Εγώ του έλεγα τα δικά μου ερωτικά προβλήματα. Έχω κλάψει στην αγκαλιά του και έχει κλάψει στην αγκαλιά μου. “Τόσο καλό παιδί και να του φέρονται τόσο άσχημα;” σκεφτόμουν. Πραγματικά τον είχαν χτυπήσει αλύπητα και αυτόν και εμένα“.
Η φιλία τους έγινε σχέση το επόμενο διάστημα: “Άρχισε η σχέση μας να εξελίσσεται, ήρθε στο σπίτι μου στην Αθήνα, βλέπαμε ταινίες. Υπήρχε κάτι αλλά δεν εκδηλωνόταν από τις δύο πλευρές. Φτάνει στο να γίνει και λες “μη χαλάσω τη φιλία”. Εκδηλωθήκαμε το 2001 – 2002, μου είπε ότι θα έρθει να με δει στην παράσταση που έπαιζα […] Ήρθε και μου είπε ότι θα ξαναέρθει. Ήρθε ξανά και εκείνο το βράδυ εκδηλωθήκαμε. Χθες είχαμε την επέτειο που τα φτιάξαμε“.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr