Skip to content
Λιγότερο απο 1 λεπτό Διάρκεια άρθρου: Λεπτά

Χριστίνα – Χειλά Φαμέλη: Περίμενα τους «Αθώους» με ανυπομονησία

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς του MEGA, «Οι Αθώοι», η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno. Η αγαπημένη ηθοποιός, που επιστρέφει στους δέκτες μας με έναν ρόλο απαιτητικό και τελείως διαφορετικό από όσα μας έχει συνηθίσει, μίλησε για την προετοιμασία της, τον χαρακτήρα της «Μαργαρίτας» και το οικογενειακό κλίμα στα γυρίσματα.
Η ηθοποιός αναφέρθηκε με θέρμη στη συνεργασία της με τον Νίκο και Άγγελο Κουτελιδάκη που υπογράφουν τη σκηνοθεσία της σειράς, αλλά και τις Ελένη Ζιώγα και την κόρη της Μυρτώ Καρέκου που αναμείχθηκαν στο πρότζεκτ η πρώτη στην απόδοση του σεναρίου και η δεύτερη στα κοστούμια. Μια παρατήρηση που έκανε την παραγωγή περίπου «οικογενειακή υπόθεση»: «Η Μυρτώ έκανε τα ρούχα, η Ελένη το σενάριο και εμείς νιώσαμε οικογενειακά μέσα στην οικογένεια… Όχι ότι δεν υπήρχαν εντάσεις, δεν θέλω να τα παρουσιάσω όλα ροζ, αλλά πήγαν όλα πολύ καλά».
Όπως εξήγησε, η απώλεια ήταν μια τομή στη ζωή της: «Είναι μια άλλη ζωή, το πριν και το μετά. Την απώλεια δεν την αποδέχτηκα αμέσως, το πέρασα δύσκολα αργότερα με ψυχοσωματικά», σημείωσε.

Κλείνοντας, η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη ξεκαθάρισε πως, παρά το νεαρό της ηλικίας της (33 ετών), νιώθει ότι έχει διανύσει ήδη μια σημαντική διαδρομή, ενώ αποκάλυψε πως αν δεν την κέρδιζε η υποκριτική, σήμερα θα ήταν χορεύτρια, αφού έδωσε εξετάσεις και πέρασε και στις δύο σχολές, αφήνοντας την απόφαση στην… τύχη!

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.enikos.gr/media/christina-cheila-fameli-perimena-tous-athoous-me-anypomonisia/2527596/ ανήκει στο Media – Enikos .