Skip to content

Cash or Trash: Δείτε το trailer αυτής της εβδομάδας

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Η Ξένια είναι δασκάλα κλασικού και σύγχρονου χορού και θα παραδώσει μαθήματα χορού, στο δωμάτιο εκτίμησης, στη Δέσποινα Μοιραράκη και στον Θάνο Λούδο! Μετά τη λήξη των μαθημάτων, θα αποκαλύψει την ιστορία της μπρούτζινης κρεμάστρας, που φέρνει στο Cash or Trash. Όταν η γιαγιά της ήρθε στην Αθήνα από τη Λέρο, έπιασε δουλειά ως οικονόμος σε ένα πλούσιο σπίτι. Οι ιδιοκτήτες του, για να την ευχαριστήσουν για τις υπηρεσίες της, της χάρισαν το ιδιαίτερο αντικείμενο, που θα κάνει θραύση στο δωμάτιο των αγοραστών.

Η μητέρα της Ντιάνας απέκτησε το περιδέραιο επί Σοβιετικής Ένωσης, ως γαμήλιο δώρο από την αδελφή της. Από τον Θάνο Λούδο θα μάθει ότι το κόσμημά της έχει αναφορές στη βικτωριανή εποχή και θα εξοπλιστεί με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να διεκδικήσει την τέλεια προσφορά. Μετά την αποκάλυψη του αντικειμένου στο δωμάτιο των αγοραστών, ο Γιώργος Τσαγκαράκης φαντάζει το απόλυτο φαβορί. Η δημοπρασία, όμως, κρύβει ανατροπή!

O Φίλιππος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο και ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση εμπορίου και εισαγωγής βρετανικών επίπλων. Στο Cash or Trash θέλει να πουλήσει μια πολυθρόνα της τεχνοτροπίας Chesterfield, την ποιότητα της οποίας θα αναγνωρίσουν όλοι οι αγοραστές, αλλά μονάχα ένας θα δώσει τη μεγαλύτερη προσφορά!

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν θα είναι… συλλεκτική και θα σπάσει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιώτινη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου. Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς, η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη και ο γιατρός Γιώργος Δαράβαλης.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά – πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.star.gr/lifestyle/media/645757/cash-or-trash-to-perideraio-poy-tha-kanei-thn-anatroph ανήκει στο Star.gr RSS .
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:
Westbusiness banner