Σε ένα κατσαρολάκι βάλε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά να λιώσει.
Πρόσθεσε το βούτυρο αμυγδάλου και μόλις λιώσει ρίξε και τα ζαχαρωτά.
Ανακάτεψε καλά μέχρι να λιώσουν όλα τα υλικά και να γίνει το μείγμα ομοιογενές.
Ρίξε και τα δημητριακά στο κατσαρολάκι και ανακάτεψε μέχρι να καλυφθούν από το μείγμα ζαχαρωτών.
Άλειψε μπόλικο βούτυρο σε ένα ορθογώνιο ταψί ή πυρίμαχο σκεύος και έπειτα στρώσε το μισό μείγμα δημητριακών ομοιόμορφα.
Άπλωσε από πάνω την μαρμελάδα και έπειτα ρίξε από πάνω τα υπόλοιπα δημητριακά, πιέζοντάς τα.
Άφησε να “σταθεί” για 10 λεπτά και να κρυώσει και κόψε σε μπάρες.
Πηγή: https://www.tlife.gr/feed