Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για όλα όσα συμβαίνουν στο MasterChef παραχώρησε ο Πάνος Ιωαννίδης στην Athens Voice.
Στα σόσιαλ γίνεται χαμός πως όλο κουλί και μπαλοτίνες φτιάχνετε, πολλοί αναρωτιούνται αν τα παιδιά θα έφτιαχναν καλά ένα μπριάμ, ας πούμε, δηλαδή ένα χαρακτηριστικό ελληνικό πιάτο. Τι λες;
Εδώ βρίσκονται για να μάθουν να μαγειρεύουν σωστά, χρησιμοποιώντας τις σύγχρονες τεχνικές. Αν τα παιδιά θελήσουν να κάνουν κάτι ελληνικό ή όχι εμείς δεν τους περιορίζουμε ούτε τους επιβάλλουμε. Από την άλλη να σου πω πως από το Master Chef περνάνε οι καλύτεροι Έλληνες σεφ αρκετοί από τους οποίους μαγειρεύουν σύγχρονη ελληνική κουζίνα. Ο Αθηναγόρας Κωστάκος ας πούμε έφτιαξε club sandwich με σαρδέλα σχάρας και μους ταραμά.
Πηγή: Entertv.gr