Skip to content

H Νένα Χρονοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το πώς αντέδρασε ο γιος της, Χρήστος όταν πέθανε ο βιολογικός του πατέρας.

Ακόμα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για το πόσο σημαντικό ρόλο αποτελεί για εκείνη και τον γιο της, ο σύντροφός της Τάσος Μητρόπουλος.

«Με τον γιο μου και τον σύντροφό μου, Τάσο Μητρόπουλο είμαστε τρία σώματα σε μια ψυχή. Είμαστε πάντα μαζί. Είμαστε σιαμαίοι. Ο Χρήστος, όταν έφυγε από τη ζωή ο βιολογικός του μπαμπάς πάνω στον μήνα σταμάτησε να μιλάει. Η ομιλία του παιδιού μου επέστρεψε όταν μπήκε στη ζωή μας ο Τάσος.

Μπορεί να βγαίνω εγώ μπροστά, αλλά για να βγω εγώ μπροστά, κάποιος παίζει μπάλα με τον Χρήστο. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Χρήστο. Ο Μάκης δεν θα τον εγκατέλειπε ποτέ, δεν ήταν τέτοιο παιδί, ήταν καλός άντρας, πολύ καλός. Όμως η ζωή τα έφερε έτσι, που αυτή τη στιγμή δεν είναι στη ζωή» εξομολογήθηκε η Νένα Χρονοπούλου.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/nena-chronopoulou-o-gios-mou-stamatise-na-milaei-otan-efyge-apo-ti-zoi-o-viologikos-tou-pateras/ ανήκει στο MEDIA – Makeleio.gr .
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:
Westbusiness banner