Skip to content
Λιγότερο απο 1 λεπτό Διάρκεια άρθρου: Λεπτά

Διονυσία Γεωργιάδου: «Νομίζω ότι λογικά είμαι έτοιμη για μία νέα σχέση» | Star.gr

Δύο περίπου χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Πάνο Νάτση, η Διονυσία Γεωργιάδου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την απώλεια του συντρόφου της.

Διονυσία Γεωργιάδου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Πάνο Νάτση


Ο αδικοχαμένος Πάνος Νάτσης με τη σύντροφό του, Διονυσία Γεωργιάδου 

Συγκεκριμένα απαντώντας αν ο χρόνος έχει καταφέρει να γιατρέψει τις πληγές της είπε: «Ας συζητήσουμε κάτι άλλο, έρχονται Χριστούγεννα. Ας μην το συζητήσουμε καθόλου. Όλα τα Χριστούγεννα με τον Πάνο μου έρχονται στο μυαλό, δεν είναι φυσιολογικό; Όλα τα ζευγάρια περνούν Χριστούγεννα μαζί».

Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του ανέβασε βίντεο από τα τελευταία του γενέθλια

«Νομίζω ότι λογικά είμαι έτοιμη για μία νέα σχέση. Δεν μπορείς να αντικαταστήσεις κάποιον, απλά κάποια στιγμή η ροή των πραγμάτων θα σου φέρει κάτι καινούργιο. Έτσι πάει η ζωή. Πιστεύω ότι αν έρθει, με αυτό που έχω περάσει, θα το βγάλω πανό», δήλωσε στη συνέχεια η μουσικός, όταν ρωτήθηκε αν είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μία νέα σχέση. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.star.gr/lifestyle/celebrities/643372/gewrgiadoy-h-zwh-ths-meta-ton-thanato-toy-panoy-natsh ανήκει στο Star.gr RSS .