Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γίνεται η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια ριάλιτι στην Ελλάδα αφού έχει συμφωνήσει να συμμετάσχει στο survivor για 12.000 ευρώ την εβδομάδα και εγγυημένα 150.000 ευρώ, ποσό που αναλογεί σε τρεις μήνες ανεξάρτητα αν αποχωρήσει από τη διαδικασία της ψηφοφορίας την πρώτη εβδομάδα.
Ο Ατζούν Ιλίτζαλι θέλει να δώσει στο Survivor την παλιά του αίγλη και έχει αποδείξει ότι δεν λυπάται τα χρήματα!
Διαφήμιση
Το σενάριο που αυτές τις μέρες συζητείται στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι είναι να γίνει ένα Survivor το οποίο θα έχει από τη μία ομάδα παίκτες all-star και από την άλλη διάσημους και μη.
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει συμφωνήσει προφορικά με έναν και μοναδικό όρο. Ότι δεν θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης είτε ως συμπαίκτης είτε ως αντίπαλος ο Στάθης Σχίζας!
Και αυτό γιατί ο ίδιος ο Ατζούν στον τελικό του Survivor All Star είπε ότι όποιος έχει συμμετάσχει στο παιχνίδι ανήκει στην οικογένεια του survivor, απλώνοντας χέρι και κλείνοντας ουσιαστικά το μάτι σε παίκτες που αποβλήθηκαν όπως η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ηλίας Γκότσης!
Η περίπτωση βέβαια του Στάθη Σχίζα είναι διαφορετική αφού αποχώρησε μόνος του μπας και σώσει τη σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία είχε πάρει αρνητική τροπή
Το πρωτότυπο άρθρο ανήκει στο Media Archives – Koolnews.gr .


