Skip to content

Ο Φώτης και η Μαρία δεν είναι πλέον κολλητοί! Τι συνέβη;

Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν καλεσμένη στο DOT. και έδωσε τη δική της απάντηση για τον «χωρισμό» του άλλοτε αχώριστου τηλεοπτικού διδύμου.

Η συζήτηση ξεκίνησε από το αμφιλεγόμενο Power Of Love που την περασμένη σεζόν έκανε θραύση στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ.

«Μου είπαν ότι είναι ένα ριάλιτι που έχει να κάνει με σχέσεις. Μου είπαν ότι είναι ένα σπίτι με αγόρια, ένα σπίτι με κορίτσια και ένας χώρος που συναντιούνται. Με ενθουσίασε! […] Έχουμε κάνει πάρα πολλές δουλειές, όλες τις ξεκινάμε με ενθουσιασμό.

Μέχρι σήμερα έκανα εκπομπές που ήταν ή πρωινό ή μεσημεριανό κλπ, που βάζεις τη σφραγίδα σου. Αυτό ήταν κάτι συγκεκριμένο που βάζεις τη σφραγίδα σου μόνο στην παρουσίαση, όχι στο υπόλοιπο. Με ενθουσίασε γιατί μου αρέσουν οι σχέσεις.

Οι σχέσεις ήταν πάντα αυτό που αγαπούσα να συζητάω. […] Όλο αυτό σαν κοινωνικό πείραμα, που το λέω και το υποστηρίζω, είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον» παραδέχθηκε η οικοδέσποινα του show, ενώ συμπλήρωσε: «Μου άρεσε ότι θα το έκανα μόνη μου. Όχι, δεν φοβήθηκα».

Τελικά τι συνέβη και δεν συνεχίστηκε το «ΦΜ Live»; Η Μαρία Μπακοδήμου εξήγησε: «Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή συγκυριακά συνέβησαν πολύ σοφά τα πράγματα. Επαγγελματικά άρχισα να σκέφτομαι ότι κάνω μια εκπομπή, ειδικά αυτή η τελευταία που κάναμε με τον Φώτη στο Star, στην οποία αισθανόμουν ότι ήμουν αρκετά μεγαλύτερη, και ηλικιακά και σαν ύφος, για να υποστηρίξω κάτι που υποστήριζα πριν από 15 χρόνια.

Έπρεπε να επαναπροσδιοριστώ ως προς αυτό. Τα παιδιά μου άρχισαν να μεγαλώνουν, ήμουν περισσότερο ελεύθερη και σιγά σιγά άρχισε να στρώνεται μια άλλη ζωή που με άφηνε να βγάζω στην επιφάνεια το ποια είμαι, τι θέλω να στήσω και πώς να το στηρίξω» ενώ ξεκαθάρισε: «Ούτε εμείς θέλαμε να συνεχιστεί η εκπομπή. Δεν είχε να δώσει κάτι άλλο. Έβγαζε από τη μύγα ξύγκι, είχε τελειώσει το concept αυτό για εμάς».

Η επόμενη μέρα, μετά το «ΦΜ Live», τι περιελάμβανε; «Υπήρχαν κάποιες εναλλακτικές… Άλλες δεν μας άρεσαν και άλλες δεν άρεσαν το Star. Όπως και να ‘χει, αν είχαμε εμπλακεί τότε σε κάτι άλλο, δεν θα είχα τον χρόνο να βρω τι θέλω και πώς να λειτουργήσω. Μπορεί αυτό να είχε καθυστερήσει τη νέα ματιά που έχω για τα πράγματα» παραδέχθηκε, συμπληρώνοντας:

«Με τον Φώτη το συζητήσαμε μετά, όχι την περίοδο που συζητούσαμε με το Star. Το συζητήσαμε όταν είχαμε κάποια άλλα πράγματα και σκεφτόμασταν πώς να το διαχειριστούμε. Αλλά δεν μας έβγαινε και πάλι».

Τελικά βίωσε έναν «ανεπίσημο» χωρισμό; «Κοίταξε, με μια έννοια ήταν χωρισμός, όταν κάποιος δουλεύει από εδώ και κάποιος από εκεί. Σαν τηλεοπτικό ζευγάρι είχαμε δουλέψει όλα τα χρόνια μαζί. Πριν δεν είχα νιώσει την ανάγκη να είμαι μόνη μου.

Μετά όμως κατάλαβα πως είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει το ντουέτο, αν δεν επαναπροσδιορίζεσαι την ίδια στιγμή (με τον άλλον). Τηλεοπτικά πρέπει να υποκρίνεσαι ρόλο που είχες πριν 20 χρόνια, ήταν μια καρικατούρα» εξομολογήθηκε, ενώ συνέχισε: «Τον πρώτο καιρό μου έλειψε. Μετά ήταν η απόσταση της Κωνσταντινούπολης, οπότε κι αυτό ήρθε ομαλά»

Η σχέση τους σήμερα έχει κλονιστεί από τον επαγγελματικό τους χωρισμό; «Το επαγγελματικό δεν μπορεί να επηρεάσει μια σχέση. Αν η σχέση έχει ζητήματα, θα επηρεαστεί από μόνη της» απάντησε διπλωματικά η Μαρία Μπακοδήμου ενώ για το αν παραμένουν κολλητοί είπε: «Κοίταξε, όταν δεν είναι κάποιος πολύ κοντά σου καθημερινά, δεν είναι το ίδιο. Όταν όμως συνδέεσαι με πράγματα που έχουν μεγάλη διάρκεια, έχετε ζήσει πάρα πολλά πράγματα μαζί, μέσα από αυτή τη σχέση έχεις μεγαλώσει, αλλάξει, δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί».

Πότε ήταν η τελευταία φορά που μίλησε με τον Φώτη; «Στα γενέθλιά του, τον Σεπτέμβρη!» απάντησε δείχνοντας πως πλέον τους χωρίζει μια σαφής απόσταση.

Gossip Life

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:
Westbusiness banner