Skip to content

Η χθεσινή ημέρα για την τηλεθέαση ήταν μια πολύ ξεχωριστή για την μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Ήταν το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά απο πολλά χρόνια που δεν υπήρχαν στον αέρα τα «Αποκαλυπτικά».

Ο κόσμος γύρισε να δεί αν όσα γράφτηκαν μια μέρα πρίν και αφορούσαν στην απομάκρυνση του Μένιου ίσχυαν και έτσι το πρώτο τέταρτο η ζώνη στο OPEN είδε ένα διψήφιο στην τηλεθέαση.

Μετά τα νούμερα επέστρεψαν σε εκείνα που και ο Φουρθιώτης «έφερνε στο δυναμικό».

Και όλα αυτά με την Τζωρτζέλα στο τιμόνι μιας έκτακτης εκπομπής… που βγήκε για να καλύψει την «τρύπα» στο πρόγραμμα την τελευταία στιγμή.

Κατα τα άλλα η Γερμανού επέστρεψε στα νούμερα της κατακτώντας χαλαρά την μεσημεριανή ζώνη… με πολλές πικάντικές αποκαλύψεις απο την ίδια για την προσωπική ζωή της.

Το πήρε χαμπάρι το Ναταλάκι και το πήρε πάνω της…

Ξέρει ότι χωρίς γκόσιπ το 12αράκι δεν ανεβαίνει. Παλιά… καραβάνα. Για να μην γράψω τίποτε άλλο και με κυνηγάει.

Δείτε τα νούμερα με τη Σταμάτη να προσπαθεί να πιάσει διψήφιο μέσο όρο αλλά μάταια…

Πηγή: {feedname}
gossiplife.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:
Westbusiness banner