Skip to content

Αντί προλόγου: επίτρεψέ μου να συστηθώ! Λέγομαι Νατάσα Μπερέκου, είμαι beauty editor εδώ και περίπου 15 χρόνια και έχω ολόισια μαλλιά. Επίσης, έχω αυτή την θεωρία ότι τα μαλλιά με τα οποία έχουμε γεννηθεί είναι τα καλύτερα μαλλιά που μπορεί να έχουμε και πως η τάση του individuality, να αναδεικνύεις, δηλαδή, την διαφορετικότητά σου και να τονίζεις όλα εκείνα που σε χαρακτηρίζουν με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Βεβαίως, μέσα σε όλα αυτά αναγνώριζα την ανάγκη των κοριτσιών με σπαστά ή σγουρά μαλλιά να θέλουν να πετύχουν το απόλυτο ίσιο. Αναγνώριζα αλλά δεν εστερνιζόμουν!

Τώρα ξέχασε ότι διάβασες παραπάνω γιατί εδώ και κάμποσο καιρό, από τότε που μπήκε στην ζωή μου η Platinum+, η νέα πρέσα από την GHD, η θεωρία μου άλλαξε. Και αρκούσε να την δοκιμάσω μια φορά (στο πλαίσιο του δοκιμάζω για να γράψω!) για να εθιστώ! Γιατί έχω ίσια μαλλιά αλλά ουδέποτε είχα φανταστεί ότι μπορεί να γίνουν πιο ίσια, πιο sleek και πιο λαμπερά! Και φυσικά από το μυαλό μου περνούσε αυτή η σκέψη που όλες, λίγο- πολύ κάνουμε: τα θερμαντικά εργαλεία ταλαιπωρούν τα μαλλιά!

GHD Platinum+: ίσιωμα μαλλιών σταθερά στους 185 βαθμούς!

Σε όλα υπάρχει η χρυσή τομή! Σε ότι έχει να κάνει με την συνάρτηση ίσιωμα μαλλιών και υγεία στα μαλλιά αυτή η χρυσή τομή είναι ένα νούμερο: τα μαλλιά δεν ταλαιπωρούνται στους 185 βαθμούς κελσίου! Η GHD Platinum+ ισιώνει τα μαλλιά σε αυτούς ακριβώς τους βαθμούς (ούτε μισό παραπάνω!) κι επιπλέον η θερμοκρασία ελέγχεται 250 φορές το δευτερόλεπτο ώστε να παραμένει σταθερή. Μερικοί χαρακτηρισμοί που έχουν επιστρατευτεί για αυτή την πρέσα από όσους την έχουν δοκιμάσει ήδη (o hair stylist Rosssano Ferretti από τα χέρια του οποίου έχει περάσει και η Kate Middleton και τον οποίο γνώρισα σε πρόσφατο ταξίδι μου στη Λισαβόνα είναι ένας από αυτούς) είναι ότι είναι η πιο έξυπνη πρέσα μαλλιών ενώ κάποιοι την παραλληλίζουν την GHD με την Porsche των… μαλλιών!

GHD Platinum+: γιατί είναι η πιο έξυπνη πρέσα μαλλιών!

Η «νοημοσύνη» της πρέσας αυτής έγκειται στην τεχνολογία της: η ultra-zone τεχνολογία πρόβλεψης είναι η τελευταία καινοτομία στα εργαλεία styling που εγγυάται ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε όλο το μήκος της πλάκας, χαρίζοντας όμορφο αποτέλεσμα με ένα πέρασμα. Επίσης, κάτι πολύ θεαματικό είναι ότι ανιχνεύει την πυκνότητα των μαλλιών και την ταχύτητα με την οποία ισιώνεις τα μαλλιά σου ώστε να έχεις τέλειο αποτέλεσμα σε πολύ λίγο χρόνο! Επίσης, είναι η μοναδική πρέσα που έχει τρία χρόνια εγγύηση ενώ ο χρόνος θέρμανσης είναι μόλις 20 δευτερόλεπτα! Και κάτι πολύ σημαντικό για να καταλάβεις πόσο έξυπνη είναι η νέα GHD Platinum+ είναι ότι κλείνει μόνη της αν κάνεις να την χρησιμοποιήσεις για συγκεκριμένη ώρα ακόμη κι αν την έχεις στην πρίζα. Σε απλά ελληνικά: αν είσαι όσο ψυχαναγκαστική είμαι κι εγώ, μπορείς να φύγεις από το σπίτι χωρίς να περάσεις όλη τη μέρα σου σκεπτόμενη αν έβγαλες την πρέσα από την πρίζα (πράγμα που κατά πάσα πιθανότητα έχεις κάνει, αλλά…).

Από την θεωρία στην πράξη!

Όλα τα παραπάνω είναι αποτελέσματα ερευνών και όλα όσα συγκέντρωσα ως πληροφορία στα δύο τελευταία δημοσιογραφικά ταξίδια μου. Και όλη αυτή η θεωρητική γνώση είναι που με έκανε να την δοκιμάσω. Και αφού την δοκίμασα να εθιστώ. Γιατί αν αυτή η πρέσα μπορεί να έχει τόσο θεαματικό αποτέλεσμα στα δικά μου ίσια μαλλιά, σκέψου τι μπορεί να κάνει σε εσένα που θέλεις sleek αποτέλεσμα, κάθε μέρα, χωρίς να ρισκάρεις την υγεία, τη λάμψη και το χρώμα των μαλλιών σου. Η τάση του individuality είναι μια άλλη συζήτηση! Ας προσποιηθούμε όλες ότι γεννηθήκαμε με αυτά τα ολόισια, ίσια, λαμπερά-όπως-βλέπουμε-στο-κόκκινο-χαλί μαλλιά!

Η νέα GHD Platinum+ σε αριθμούς:

-Χρόνος θέρμανσης: 20 δευτερόλεπτα
-3 χρόνια εγγύηση
-Δοκιμές σε πάνω από 700 τεμάχια
-Πάνω από 180 εκ. δοκιμές
-Πάνω από 760.000 ώρες ελέγχων
-Πάνω από 575.000 πτώσεις

Εν κατακλείδι: αν θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, και εν όψει γιορτών, αυτό είναι το δώρο που πρέπει να κάνεις! Τα μαλλιά σου θα σου χρωστάνε την λάμψη, την υγεία τους και σίγουρα θα έχεις κάνει απόσβεση στο πρώτο κομπλιμέντο!

Για περισσότερα ακολούθησε την επίσημη σελίδα της GHD στο Facebook

Πηγή: {feedname}
tlife.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:
Westbusiness banner