Skip to content

#tsoulotip: Το νερό της συνταγής το υπολογίζουμε ανάλογα με ταψί στο οποίο θα ψήσουμε το μοσχάρι. Αυτό που θέλουμε είναι το νερό να σκεπάσει το κρέας.

ΥΛΙΚΑ
10κ.σ. ελαιόλαδο

2κιλά μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος

1 κεφάλι σκόρδο κομμένο οριζόντια στη μέση

1 γεμάτη κ.σ. πελτέ ντομάτας

500ml. κόκκινο κρασί

500-700ml. νερό

1 κύβο ζωμό μοσχαριού

150γρ. πανσέτα κομμένη σε κυβάκια

250γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα

2 φύλλα δάφνης

Αλάτι κ πιπέρι

Ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα

Πουρέ πατάτας για το σερβίρισμα

Πηγή: {feedname}
gossip-tv.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:
Westbusiness banner