Skip to content

#tsoulotip: Ο χυλός που θα ρίξουμε από πάνω πρέπει να είναι πιο αραιός. Γι’ αυτό το λόγο τον αραιώνουμε όπως θα πούμε στη συνταγή.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για ένα ταψί 35×30

550 γρ. Καλαμποκάλευρο

300 γρ. Νερό

200 ml Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Για τη γέμιση:

1200 γρ. Σπανάκι

300 γρ. Φέτα

120 γρ. Φρέσκο κρεμμύδι

50 ml Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Άνηθο (προαιρετικά)

Πηγή: gossip-tv.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:
Westbusiness banner