Σοκ στο Πρωινό: Τηλεφωνική παρέμβαση Έλενας Χριστοπούλου και Ζάχου Χατζηφωτίου. Τι αποκάλυψαν [video]

Τι είπε η Έλενα Χριστοπούλου για τον Ζάχο Χατζηφωτίου;

Μεγάλο ντόρο προκάλεσε ο Ζάχος Χατζηφωτίου μετά από δήλωση που έκανε στην εκπομπή Τι λέει; ότι υπήρξε ζευγάρι με την Έλενα Χριστοπούλου για 7 χρόνια.

Το θέμα πήρε διάσταση και η ίδια η Έλενα Χριστοπούλου έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Πρωινό της Τρίτης και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Στο τέλος της επικοινωνίας τους, όμως, ακολούθησε μια μεγάλη έκπληξη…

«Αφενός είμαι ωραία, αφετέρου δεν μπορώ να ράψω ούτε κουμπί, θέλω να το τονίσω αυτό. Γελάω, τι να κάνω; Τον Ζάχο Χατζηφωτίου τον αγαπώ, με έχει ορίσει σαν άνθρωπος, είναι ο μέντοράς μου, είναι ο άνθρωπος που λατρεύω.

Σχέση δεν είχαμε ποτέ, θα ήθελα αλλά γεννήθηκα 54 χρόνια αργότερα από εκείνον. Μου πέφτει λίγο μικρός. Με έχει βοηθήσεις στις επιλογές μ,ου πάρα πολύ, στον γάμο μου ήταν εκεί, στο νοσοκομείο ήταν δίπλα μου, πάντα ήταν εκεί… Έχω ζήσει όλες τις μεγάλες του σχέσεις, ζηλεύοντας γιατί εγώ δεν είμαι μεγαλύτερη να κάνω σχέση μαζί του.

Αυτά που είπε, τα είπε. Αύριο μπορεί να πει κάτι άλλο, αλλά είναι ο Ζάχος μου, είναι 96 χρονών κι εγώ τον αγαπώ. Εκείνος μου έχει μάθει ότι μέσα από το χιούμορ ξεπερνάμε τα πάντα. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αλλιώς. να μου δείξουν τις φωτογραφίες, να μου δείξουν και που μέναμε αλλά δεν θέλω να μπω σε πόλεμο φαντασμάτων.

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου είναι στη ζωή μου τα τελευταία 24 χρόνια, ξέρει τους γονείς μου, είναι αυτός. Αν ήταν κάτι άλλο θα ήμουν η πρώτη που θα το έλεγα», εξομολογήθηκε η Έλενα Χριστοπούλου και πρόσθεσε «Τώρα είμαστε μαζί και πίνουμε γαλλικό καφέ.

Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Δείτε τι ακολούθησε:

Πηγή: {feedname}
gossiplife.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: