Δήμητρα Αλεξανδράκη έξαλλη για Έλλη Παπαγγελή, Ιωάννα Μπέλλα: «Δεν υπάρχει κανένας…» [video]

Γιατί εκνευρίστηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με βίντεο της Σάσας Σταμάτη για την Έλλη Παπαγγελή και την Ιωάννα Μπέλλα;

«Το ότι βγαίνει η κάθε μία κοπέλα και λέει το μακρύ της και το κοντό της, με συγχωρείς για την έκφραση, αλλά είναι απλά απαίσιο», είπε φανερά εκνευρισμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Τη Δήμητρα Αλεξανδράκη υποδέχθηκε σήμερα στο Ooh la la η Σάσα Σταμάτη. Το γνωστό μοντέλο ήρθε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και φάνηκε η αμηχανία στο πρόσωπό της, όταν προβλήθηκε στον αέρα συνέντευξη της Έλλης Παπαγγελή.

Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με το δημοσίευμα του Secret και της Σάσας Σταμάτη, η Παπαγγελή ήταν αυτή που τράβηξε το βίντεο με Μηλιώνη – Μπέλλα, ωστόσο, η Αλεξανδράκη δεν έχει αναφέρει ποτέ το όνομά της.

«Να πω κάτι; Ειλικρινά, δεν υπήρχε κανένας λόγος γι’ αυτό το βίντεο. Ανέφερα εγώ καμιά κοπέλα; Το ότι η κάθε μια κοπέλα μπορεί να βγαίνει, γιατί θέλει να βγει στο γυαλί και να φωτογραφίζει η ίδια από μόνη της τον εαυτό της, δεν φταίω εγώ σε αυτό, δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ. Για ποιο λόγο να συνεχίζεται όλη αυτή η ιστορία;

Είναι κάτι πολύ στενάχωρο και όχι μόνο για εμένα και τον σύντροφό μου, είναι στενάχωρο και για τις οικογένειές μας, να συνεχίζεται όλη αυτή η κατάσταση. Και θα ήθελα να σταματήσει, πραγματικά. Είναι πολύ ψυχοφθόρο, πολύ άσχημο.

Το ότι βγαίνει η κάθε μία κοπέλα και λέει το μακρύ της και το κοντό της, με συγχωρείς για την έκφραση, αλλά είναι απλά απαίσιο, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το χαρακτηρίσω», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Διαβάστε τι δήλωσε η Ιωάννα Μπέλλα για τον Δημήτρη Μηλιώνη.

Πηγή: http://www.gossiplife.gr/feed/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: