Το Survivor Ελλάδα – Τουρκία κάνει πρεμιέρα! Οι αλλαγές και οι… επιπλοκές

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες…

Το Survivor Ελλάδα Τουρκία έρχεται στους δέκτες μας αποφασισμένο να σαρώσει την τηλεθέαση. Με ατού την… αντιπαλότητα των δύο χωρών, αλλά και τις αλλαγές στις δοκιμασίες και στις αποχωρήσεις, το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ σίγουρα θα μας απασχολήσει αρκετά τους επόμενους μήνες. Τι αλλάζει φέτος και τι προβληματισμοί υπάρχουν;

Φέτος, το Survivor θα παίζει Σάββατο με Τετάρτη. Όπως γράφει ο Βασίλης Ανδριτσάνος στο περιοδικό Τηλέραμα, σε κάθε επεισόδιο θα παρακολουθούμε αγωνίσματα ανάμεσα στις δύο χώρες, με έπαθλα την άνεση, το φαγητό και την επικοινωνία. Παράλληλα, αυξάνονται και τα ατομικά αγωνίσματα, που θα είναι καθημερινά. Κάθε Τρίτη θα μεταδίδεται το αγώνισμα της ασυλίας και η χαμένη ομάδα θα πρέπει να επιλέξει τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Ακολουθεί η ψηφοφορία, στην οποία θα ψηφίζουν μόνο οι τηλεθεατές από τη χώρα της ομάδας με τους προτεινόμενους παίκτες. Το επεισόδιο της αποχώρησης θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη και στο συμβούλιο του νησιού θα παρευρίσκονται και οι δύο ομάδες. Ο παίκτης που θα αποχωρεί θα επιστρέφει στην πατρίδα του, αλλά θα εμφανίζεται και στις δύο εκπομπές «Survivor Πανόραμα». Εκείνο που τρομάζει λίγο την παραγωγή είναι το θέμα της συνεννόησης των παικτών, αλλά και των δύο παρουσιαστών, του Σάκη Τανιμανίδη και του Ατζούν Ιλιτζαλί. Καθώς εκτός από ελληνικά και τουρκικά θα ακούγονται και αγγλικά.

Ο προβληματισμός

Την τουρκική εταιρία παραγωγής δείχνει να απασχολεί επιπλέον το γεγονός ότι το reality στην Τουρκία θα παίζεται τοπική ώρα 20.00 (19.00 ώρα δική μας) και μέχρι να αρχίσει να μεταδίδεται και στην Ελλάδα θα βρίσκεται ήδη στον αέρα. Ο φόβος των διαρροών από τη γείτονα χώρα είναι ορατός και ίσως έτσι «καίγεται» το τηλεοπτικό προϊόν που θα βλέπουμε εδώ. Προς το παρόν δεν έχει προγραμματιστεί να γίνει κάποια αλλαγή στην εκεί μετάδοση, να πάει δηλαδή μία ώρα αργότερα.

Αναχώρηση με χαμόγελο

Το πρωί της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου αναχώρησε ο Σάκης Τανιμανίδης για τον Άγιο Δομίνικο. Ο παρουσιαστής ήταν γελαστός και καθόλου αγχωμένος για τη νέα εκδοχή του παιχνιδιού επιβίωσης, που θα κρατήσει μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Τον έχει δε ιντριγκάρει το κόνσεπτ, που θέλει παίκτες από τις δύο γειτονικές χώρες να μάχονται για την επικράτηση. Τις επόμενες ημέρες αναχώρησαν για το μακρινό νησί της Καραϊβικής οι 12 Έλληνες παίκτες, αλλά και οι 12 Τούρκοι, οι οποίοι μέχρι λίγο πριν από την έναρξη των γυρισμάτων δεν είχαν γίνει γνωστοί στο τηλεοπτικό κοινό, με σκοπό να αυξηθούν η περιέργεια και το ενδιαφέρον.

Πηγή: Τηλέραμα

Πηγή: www.zappit.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: