Μαρία Μπεκατώρου: «Νομίζω ότι φέτος είμαι πιο χαλαρή, αλλά και πιο χαρούμενη από ποτέ»

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η παρουσιάστρια απάντησε στο αν πιστεύει πως είναι η χρονιά της αλλά και για το αν περίμενε πως η πέμπτη σεζόν του σόου μεταμορφώσεων θα σημείωνε τόσο μεγάλη επιτυχία.

«Θεωρώ ότι αυτά που κάνω φέτος -και το «Still Standing», αλλά και το «Your Face Sounds Familiar»- έχουν πάρει καλύτερη μορφή. Δεν βγάζω τον εαυτό μου απ’ έξω, εννοείται πως η παρουσίαση παίζει ρόλο, αλλά δεν είναι το μόνο στην επιτυχία μιας εκπομπής. Νομίζω ότι φέτος είμαι πιο χαλαρή, αλλά και πιο χαρούμενη από ποτέ, από κάθε άλλη χρονιά. Πέρσι, το «Still Standing» δεν είχε τόσα μαζεμένα γυρίσματα. Φέτος το γυρίζουμε καθημερινά, οπότε είμαι πιο συνεπής και νιώθω πιο οικεία»

Περίμενε ότι το «Your Face Sounds Familiar», στην πέμπτη πια σεζόν του, θα ξεπερνούσε σε τηλεθέαση το «Survivor»;
«Για να είμαι ειλικρινής, όχι. Δεν ξέρω από πριν πώς θα πάει κάτι, γιατί δεν έχω εικόνα. Οπότε, πριν βγούμε στον αέρα, είχα πολύ άγχος, γιατί δεν γνώριζα τι θα συμβαίνει απέναντί μας. Ένιωθα, όμως, ότι το «Your Face Sounds Familiar», είναι το καλύτερο από όλα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα. Αλλά, δεν ήξερα τι θα επιλέξει ο τηλεθεατής. Εγώ το πίστευα πολύ, αλλά δεν ήξερα την επιλογή του κόσμου. Τελικά, όλα καλά!», λέει η ίδια στο Down Town Κύπρου.

Πηγή: Ροή

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: