Κορινθίου για Αϊβάζη: «Τον Γιάννη τον θαυµάζω πάρα πολύ, γιατί είναι παλικάρι»

Η ίδια μιλάει με μεγάλη αγάπη και τρυφερότητα για τον σύζυγό της ενώ αποκαλύπτει και διάφορες άλλες άγνωστες πτυχές της ζωής της… 

Το να γίνεις κούκλα πώς προέκυψε;

Ξεκίνησε από µια ιδέα µου για µια φωτογράφιση για την προσωπική µου κολεξιόν. Το κόνσεπτ ήταν να φωτογραφηθώ ως κούκλα. Οπότε προέκυψε και η ιδέα να γίνω κούκλα. Είµαι επιχειρηµατικό µυαλό, καθότι Αιγόκερως.

Ολη αυτή η ενέργεια από πού αντλείται;

Αντλώ τη δύναµη από τις πέτρες που µου πετούν. «Οσο περισσότερες πέτρες µού πετούν, τόσο ψηλότερο κάστρο χτίζω εγώ» αυτό είναι ένα µότο που µε εµπνέει. Θα πετάξω κι εγώ κάποιες πέτρες πίσω µου, αλλά θα συνεχίζω να χτίζω.

Κάθε τηλεοπτική σεζόν ακούγεται το όνοµά σου για κάποια εκποµπή. Τι γίνεται µε εσένα και την τηλεόραση;

Με φλερτάρει η τηλεόραση! Χρόνια τώρα. ∆εν είναι, όµως, κάτι που κυνηγάω, επειδή δεν είµαι παρουσιάστρια και δεν έχω τέτοιες βλέψεις. Αν τύχει µια καλή πρόταση, θα το κάνω, αλλά µέχρι εκεί.

Θα σκεφτόσασταν να γίνετε «Αϊβάζιανς», όπως οι Καρντάσιανς;

Οχι! ∆εν ξέρω αν το έχεις προσέξει, αλλά είµαι ένας άνθρωπος µέσα στον χώρο, αλλά εκτός χώρου. Ολοι ξέρουν πράγµατα για εµένα, που αφορούν µόνο τη δουλειά µου. Τίποτα άλλο. Αυτή η προστασία είναι κι ένα µυστικό που κρατά τον γάµο σου µε τον Γιάννη Αϊβάζη; Θα µπορούσε. Αλλά έχουµε δουλέψει πολύ τη σχέση µας µε τον Γιάννη. Εµείς από την αρχή είχαµε ξεκαθαρίσει το θέµα «δουλειά και οικογένεια».

Η δουλειά σας, ωστόσο, απαιτεί εξωστρέφεια. Εχετε δηλώσει και οι δύο ότι ζηλεύετε ο ένας τον άλλον. Πώς το διαχειρίζεστε;

Είµαστε τόσο ήρεµοι και κατασταλαγµένοι, που δεν µας ταλαιπωρούν τέτοιου είδους θέµατα. ∆εν βγαίνουµε πολύ έξω. Μας αρέσει πολύ να καθόµαστε σπίτι. ∆εν είµαι άνθρωπος που βγαίνω πολύ. Να πάω σε κλαµπ, να πιω ένα ποτό, να πάω για καφέ; Ποτέ των ποτών! Με παρακαλάνε µετά το θέατρο, αλλά συνέχεια αρνούµαι. Θέλω να πάω σπίτι.

Πόσα χρόνια είστε παντρεµένοι;

Είµαστε 9 χρόνια παντρεµένοι, αλλά εγώ θεωρώ ότι είµαι παντρεµένη από τη στιγµή που απέκτησα την Ισµήνη, πριν από 11 χρόνια δηλαδή.

Πώς θα χαρακτήριζες τη σχέση σας;

Η απόλυτη αγάπη. Μετά απ’ όλα αυτά, µόνο αγάπη.

Συµβουλεύεσαι τον Γιάννη για τους ρόλους σου;

Πάντα. Ερχεται και στις πρόβες. Ο Γιάννης έχει ένα πολύ ωραίο µάτι. Εχει µεγάλη αντίληψη. Τον ψάχνω τον Γιάννη για να µου πει την άποψή του.

Τον θαυµάζεις;

Τον Γιάννη τον θαυµάζω πάρα πολύ, γιατί είναι παλικάρι µε όλη τη σηµασία της λέξης. Με τον τσαµπουκά του, µε την ενέργειά του, µε το πάθος του. Είναι παλικάρι και δεν έχουµε πολλά παλικάρια…

Πηγή: Realnews

Πηγή: https://www.gossip-tv.gr/stories?format=feed&type=rss

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: