Γιάννης Χατζηγεωργίου: Η solo καριέρα και η πηγή έμπνευσης

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε για τη solo καριέρα ως τραγουδιστής και αποκάλυψε γιατί διαλύθηκε η μπάντα που είχε. 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και τραγουδιστής αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και αποκάλυψε από που αντλεί έμπνευση. 

Ωστόσο, πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο τραγούδι σου ως…σόλο.             

«Το «Κάθε φορά» είναι μια δυναμική μπαλάντα, που είναι και πρώτο μου σόλο δισκογραφικό βήμα. Ακόμα δεν ετοιμάζω κάποια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, αλλά έχω ξεκινήσει να γράφω κάποια κομμάτια»

Ποια είναι η πηγή έμπνευσης στα τραγούδια που γράφεις;

«Η πιο δημιουργική μου εποχή είναι το μεταβατικό στάδιο από τον «θάνατο» μιας σχέσης στη δημιουργία μιας νέας…»

Γιατί διαλύθηκε το συγκρότημα RadioAct;

«Στην Ελλάδα δεν ευδοκιμεί να είσαι σε ένα συγκρότημα και να μακροημερεύεις, γιατί όταν υπάρχει κάποιος που ξεχωρίζει, υπάρχουν ζήλιες και διάφορα θέματα. Εμείς δεν είχαμε τέτοια, αλλά να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας τη δισκογραφία του εναλλακτικού ροκ ραδιοφώνου, χωρίς κάποιο μουσικό κίνημα. Και από τη στιγμή που υπήρχαν κάποιες ασυμφωνίες χαρακτήρων, το καλύτερο είναι να κρατάς τις φιλικές σχέσεις και να κοιτάς αλλιώς το μέλλον. Επόμενα επαγγελματικά σχέδια; Ο Αποστόλης Τότσικας είχε μια λαμπρή ιδέα, να κάνουμε, μαζί με άλλους καλλιτέχνες, διασκευή ένα πολύ γνωστό τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα σε λίγο πιο ροκ εκδοχή. Παράλληλα, έχω κάποια σενάρια στα σκαριά για μίνι σειρές.» εξήγησε στο Mytv

Πηγή: https://www.gossip-tv.gr/stories?format=feed&type=rss

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: