Εύα Τσάχρα: «Πήγα στο Voice καθαρά για διαφημιστικούς λόγους…»

Η Εύα Τσάχρα μίλησε σε γνωστό περιοδικό και ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ!

Η τραγουδίστρια, που αυτή την περίοδο την απολαμβάνουμε στο YFSF, με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχτηκε πως είχε πάει στο Voice για διαφημιστικούς λόγους, ενώ μίλησε για τις συνεργασίες και τα μελλοντικά της σχέδια!

Φέτος το σόου είναι μαγνητοσκο­πημένο, με τη ροή βέβαια ζωντανού (live to tape). Επιτρέπεται σε κάποιον διαγωνιζόμενο να επαναλάβει την εμ­φάνιση του;

Όχι, σε καμία περίπτωση. Υπάρχει κανονι­κή ροή ζωντανού. Και έχω να σου πω ότι έτσι γίνονται και όλα τα «Familiar» του εξω­τερικού.

Συμμετείχες στο «Voice» το 2015. Ωφέλησε τη μετέπειτα πορεία σου;

Όποιος πηγαίνει σε ένα σόου αυτού του είδους πρέπει να είναι 100% σίγουρος για το τι κάνει. Να μην τον επηρεάζει. Δεν κρίνεται καμία πορεία κανενός καλλιτέχνη. Πήγα καθαρά και μόνο για τη δύναμη της τηλεόρασης.

Δηλαδή δεν είναι το εισι­τήριο για το ξεκίνημα μιας καριέρας;

Εγώ είχα ήδη 5 χρόνια στην πλά­τη μου που δούλευα. Όλες τις με­γάλες συνεργασίες τις είχα κά­νει. Πήγα καθαρά για διαφημιστι­κούς λόγους και όχι συναισθημα­τισμούς. Ό,τι έκανα πριν, έκανα και μετά. Δεν με πήρε κανείς να μου .πει «ήσουν στο Voice, έλα να σε πάρω στη δουλειά». Ακρο­άσεις έκανα πριν, ακροάσεις κάνω και τώρα. Τον ρόλο του «Mamma Mia» τον πήρα από ακρόαση και όχι από το «Voice», είπε στο TV Έθνος!

Δες τους αγαπημένους celebrities και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Πηγή: Ροή

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: