Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Σίγουρα, δεν θα έλεγα πως είμαι πρόσωπο του ΑΝΤ1”

“Συζητάω και άλλα πράγματα και πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα μπορώ να πω…”

Πάει ή δεν πάει η Ντορέττα Παπαδημητρίου στον ΑΝΤ1 και αν πάει θα βγει στον αέρα με πρωινό ή ως κριτής στο YFSF; Πριν από μερικές μέρες, η παρουσιάστρια δήλωνε στο Down Town: «Έχω κάνει προχωρημένες συζητήσεις για το πρωινό του Σαββατοκύριακου». Λίγες μέρες αργότερα, η ίδια δήλωνε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου: «Έχει γίνει όντως συζήτηση με τον ΑΝΤ1 και αρκετά προχωρημένη να κάνουμε το ψυχαγωγικό κομμάτι μιας ενιαίας εκπομπής. Αν θα είναι θα είναι απέναντι σας». Τι άλλαξε, όμως, μέχρι τη χθεσινοβραδινή της δήλωση Στη φωλιά των Κου Κου και τη Φωτεινή Ψυχίδου;

«Δεν είμαι πρόσωπο του ΑΝΤ1. Έχω συζητήσει με τον ΑΝΤ1 για το Σαββατοκύριακο -αυτή ήταν η κουβέντα μας- αλλά προς το παρόν δεν έχει εξελιχθεί αυτή η συζήτηση και έχει μείνει μόνο ως κουβέντα. Οπότε, σίγουρα δεν θα έλεγα πως είμαι πρόσωπο του ΑΝΤ1. Συζητάω και άλλα πράγματα και πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα μπορώ να πω με σιγουριά τι θα κάνω», δηλώνει πλέον η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Για τη συμμετοχή της στο YFSF, λέει: «Δεν μου έχει προταθεί επισήμως ποτέ η κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar. Θα την σκεφτόμουν μια τέτοια κίνηση αλλά δεν μου έχει γίνει».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…

Πηγή: https://www.zappit.gr/feed

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: