Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η τελευταία χρονιά στον Alpha ήταν πολύ δύσκολη»

«Είχα γίνει δοτική, επικοινωνιακή μαζί τους, αλλά έβρισκα την… πόρτα κλειστή! Και αυτό μου στοίχιζε».

Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου στο πλατό της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια του My Style Rocks μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που δούλευε στον Alpha, αλλά και για το τι συνέβαινε στην τελευταία της χρονιά.

«Η τελευταία χρονιά στον Alpha ήταν πολύ δύσκολη. Εγώ έδινα πάρα πολύ από την ψυχή μου και από τον εαυτό μου, τους άνοιγα το σπίτι μου, είχα αρχίσει να γίνομαι πολύ δοτική, κάτι που δεν ήμουν πιο πριν. Και πιο επικοινωνιακή μαζί τους, αλλά δεν έπαιρνα αντίκρισμα και αυτό μου στοίχιζε. Έβρισκα την… πόρτα κλειστή. Τις προηγούμενες χρονιές ήταν όλοι φιλικοί, με προσέγγιζαν διαφορετικά. Ήθελα να τελειώσει. Πραγματικά, λέω πως ότι έχω θελήσει στη ζωή μου, μου έχει έρθει. Είναι απίστευτο. Δεν είχα βεβαίως το θάρρος και φυσικά τη σιγουριά μιας δουλειάς για να θέλω να τελειώσει, αλλά μέσα μου το ήθελα. Είναι πάρα πολύ οξύμωρο αυτό που λέω. Ενώ το ήθελα, δεν το ήθελα.

Δεν το εξέφραζα γιατί δεν τόλμαγα να το πω, αλλά το αισθανόμουν. Όταν τελείωνε η εκπομπή, δεν είχε τελειώσει το συμβόλαιό μου, δεν ήξερα και τι να πω στους τηλεθεατές. Τα λέμε; Φιλιά; Ξανά; Κάπου; Εδώ; Ποτέ; Δεν ήξερα τι θέλω κι εγώ να επικοινωνήσω. Δεν ήξερα! Οπότε το άφησα πολύ γενικό. Και είχα τρενάρει πάρα πολύ και τη συνάντησή μου με τα στελέχη του Alpha. Επειδή φοβόμουν να αντιμετωπίσω την κατάσταση έλεγα “αύριο, την άλλη Δευτέρα”. Κι ενώ το συμβόλαιό μου δεν τελείωνε ακόμα, έλεγα ας το αφήσω λίγο. Γιατί φοβόμουν τι θα ακούσω; Γιατί φοβόμουν κι εγώ τι θα πρέπει να κάνω; Δεν ξέρω γιατί», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πηγή: https://www.zappit.gr/feed

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: