Η Χρυσαντίδου που ήταν στη βίλα του Σκάι πάει για παρουσιάστρια

❱❱ Τρέμε, Ελένη Μενεγάκη, προβληματίσου, Οπρα Γουίνφρεϊ!

Ερχεται ο σκληρός ανταγωνισμός στην τηλεπαρουσίαση, το βαρύ πυροβολικό στη μικρή οθόνη ή, αλλιώς, η Αθηνά Χρυσαντίδου! Η πρώην παίκτρια του «Power of love» και αγαπημένη του Δώρου Παναγίδη, μετά το τέλος του reality, στο οποίο διέπρεψε, και έπειτα από την απόπειρα να εκτελέσει (το) τραγούδι, άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό. Αποφάσισε να σπουδάσει τηλεπαρουσίαση στη σχολή του ΑΝΤ1.

Την αποκάλυψη για την επιστροφή της στα θρανία έκανε η ίδια με ένα Ιnstastory, στο οποίο κρατάει τα έγγραφα της σχολής, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς φίλους της ότι αρχίζει τη φοίτησή της προκειμένου να κατακτήσει τον θαυμαστό κόσμο της TV από τη θέση της παρουσιάστριας. Και μη φανταστείτε ότι μπαίνει σε αυτό τον πόλεμο άοπλη… Εχει ήδη προμηθευτεί τα κατάλληλα εφόδια, όπως το πλατινέ μαλλί και το πετάρισμα XL βλεφαρίδας-κάγκελο.

Ως εκ τούτου, η Αθηνά ή αλλιώς –όπως έχει τραγουδήσει– αυτή που ήθελε να είναι «η κολλητή του (σ.σ.: του Δώρου), ο κολλητός του, η γκόμενά του, η ερωμένη του, η μάνα του, ο μπαμπάς του, το παιδί του, η γυναίκα του, ο παππούς του, η γιαγιά του, η νονά του, τα πάντα του» θα γίνει τελικά η «παρουσιάστριά» του!

Πηγή: Espresso

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: