Άννα Λορένη: Ομολόγησε ότι είπε ψέματα για ηλικία. Πόσο χρονών είναι, τι είπε για Παναγιώτη Θεόφιλο [video]

Τι ομολόγησε η Άννα Λορένη για τα ψέματα που είπε για την ηλικία της; Πόσο χρονών είναι πραγματικά και τι απάντησε στο αν ερωτεύθηκε όντως τον Παναγιώτη Θεόφιλο;

«Όταν πήγα στο παιχνίδι, είπα στο τρέιλερ ότι είμαι 30 χρονών. Σε εκείνη τη φάση ήμουν…»

Ένα περίπου χρόνο πριν, η Άννα Λορένη συμμετείχε στο πρώτο Power of Love και είχε δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος γύρω από την πραγματική της ηλικία.

Μάλιστα τότε ο Παναγιώτης Θεόφιλος με τον οποίο είχαν γίνει ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι, δεν είχε κρύψει την ενόχληση του για τα σχόλια που γίνονταν στα social media και την είχε υπερασπιστεί λέγοντας στην κουβέντα του με τον Νίκο Σπυριδαντωνάκη:

«Παράδειγμα λένε για διαφορά ηλικίας. Σε αυτό εγώ φταίω που μικροδείχνω. Θα κάτσω εγώ να αποδείξω ότι δεν είναι; Είναι γελοία αυτά τα πράγματα. Για το θέμα της ηλικίας της Άννας δεν έχω κανένα πρόβλημα είτε ήταν 40, 50, 60, 70. Από τη στιγμή που μου αρέσει ο χαρακτήρας της και μου αρέσει αυτό που βλέπω, δεν με απασχολεί καθόλου. Αλλά σίγουρα είναι 30 και είμαι 29 να το ξέρετε».

Το βράδυ της Πέμπτης η Άννα Λορένη, καλεσμένη The 2night Show του Γρηγορη Αρναούτογλου παραδέχτηκε πως είχε πει ψέματα για την ηλικία της και πως ο λόγος ήταν ο χαμηλός μέσος όρος ηλικίας των αντρών στο σπίτι του Power of Love.

«Όταν πήγα στο παιχνίδι, είπα στο τρέιλερ ότι είμαι 30 χρονών. Σε εκείνη τη φάση ήμουν 32. Έγινε όμως πάρα πολύ μεγάλος ντόρος. Το έβλεπα καθημερινά και έλεγα ουάου. Έλεγαν 40 -45. Στο παιχνίδι μπήκα 32-33. Απλά το λέω για όσους είχαν τόση ανάγκη να μάθουν.

Θα σου πω την αλήθεια. Είχαμε ψιλοδεί μέσα στο παιχνίδι τα αγόρια και ήταν όλα μικρά σε ηλικία και λέω που πάω; Υπήρχε ένας παίκτης ο οποίος ήταν μεγαλύτερος, αλλά τον ήξερα και από πριν», αποκάλυψε η Άννα Λορένη.

Άννα Λορένη και Παναγιώτης Θεόφιλος ανέπτυξαν έναν από τους πιο πολυσυζητημένους έρωτες μέσα στο Power of Love. Περίπου ένα χρόνο μετά όμως, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε για το αν υπήρξε πραγματικά ερωτευμένη με τον Παναγιώτη εκείνη απάντησε πως:

«Είπαμε μεγάλες κουβέντες μέσα στο παιχνίδι. Τώρα, σχεδόν έναν χρόνο μετά μπορώ να σου πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ γιατί είναι ένα παιδί πάρα πολύ όμορφο. Είδα κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του τα οποία ήταν πολύ ευγενικά. Τον συμπάθησα ακόμα περισσότερο όταν βγήκαμε από το παιχνίδι. Ξέρω τι θα γίνει με αυτό που λέω, αλλά πρέπει να πω την αλήθεια. Όταν τα έλεγα τα πίστευα. Δεν ήταν ότι έμπαινα μέσα και έλεγα τώρα θα πω αυτό.

Βγαίνοντας όμως, βλέποντας το, με αυτά που έχω ζήσει στη ζωή μου, λέω πως ερωτεύτηκες ενώ δεν έχεις τις πληροφορίες που πρέπει, όχι ότι ερωτευόμαστε με πληροφορίες, αλλά οι συνθήκες.

Το προσπαθήσαμε πολύ. Οι συνθήκες ήταν διαφορετικές στο παιχνίδι και δεν ήταν λίγο, ήταν 5 – 6 μήνες και διαφορετικές έξω. Το προσπαθήσαμε και οι δύο. Συγκατοικήσαμε για κάποιο καιρό. Ο Παναγιώτης στεναχωριόταν με το γεγονός ότι δεν ήμουν κατασταλαγμένη με το αν θέλω να μείνω ή να φύγω. Μπορεί και αυτό να ήταν ένα αγκάθι.»

Πηγή: Gossip Life

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: