Μετά τον Ντάνο και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μίλησε στην Πάντειο για τα reality shows – TLIFE

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ, ενώ πριν από λίγους μήνες τον είδαμε και στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads ως παίκτη της ομάδας των “εισβολέων” (πρώην Survivors). Μάλιστα έγινε ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του Survivor 2 και κατάφερε να κερδίσει την συμπάθεια τόσο των συμπαικτών του, όσο και του κοινού με τον ευγενικό χαρακτήρα του.

Ο γνωστός ηθοποιός, όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάνει ταξίδια και γνωρίζει νέα μέρη και κουλτούρες. Όπως τον τελευταίο μήνα που ταξίδεψε στα Ιμαλάια και βίωσε μοναδικές εμπειρίες στην Ινδία. Μετά το ξεχωριστό ταξίδι του, γύρισε στην Αθήνα και την Πέμπτη συμμετείχε ως ομιλητής στην ημερίδα που διεξήχθη στο Πάντειο πανεπιστήμιο για τα reality shows όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος δημοσίευσε δύο video από την ομιλία του και σημείωσε: “Με μεγάλη μου χαρά πήρα μέρος ως ομιλητής στην ημερίδα που διεξήχθη στο Πάντειο πανεπιστήμιο περί των κοινωνικών και οικονομικών συνιστωσών των talent και reality shows”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια εκδήλωση, πριν από λίγες ημέρες, συμμετείχε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor στον ΣΚΑΪ, ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο “Ντάνος – Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου” όπου περιγράφει τη ζωή του και τις εμπειρίες του.

Δες την ανάρτηση του Νάσου Παπαργυρόπουλου:

Πηγή: TLIFE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: