Βίκυ Καγιά: Οι σχέσεις των κριτών του GNTM και όσα λέει για την “τριάδα” της φωτιάς”

Σε συνέντευξη της στο Down Town Κύπρου η Βίκυ Καγιά μίλησε για τις σχέσεις των κριτών στο GNTM αλλά και για την πολυσυζητημένη “τριάδα της φωτιάς¨”.

Ακούγονται πολλά για τις σχέσεις μεταξύ των κριτών. Διαβάζετε αυτά που γράφονται; Πού σταματάει η αλήθεια και πού ξεκινάνε οι φήμες;
Δεν τα διαβάζω, γιατί δεν με αφορούν τα κακεντρεχή σχόλια. Μας μεταφέρονται όμως μέσες άκρες… Δεν τα κατηγορώ αυτά. Όποιος είναι εκτός του χώρου της μόδας, σου λέει τσακώνονται αυτοί. Όταν, όμως, είναι μια real time δοκιμασία όπου πρέπει να διαλέξεις φωτογραφία και ποιο μοντέλο σού κάνει, γίνεται «σκοτωμός». Δεν είναι κάτι ξένο. Ο καθένας έχει την άποψή του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχω προσωπικό πρόβλημα με τον άλλο που διαφωνεί.

Παρακολουθείτε τα επεισόδια; Έχετε δει το τι έλεγε η «τριάδα της φωτιάς»;
Μελανό σημείο το τι γίνεται στο σπίτι. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να δημιουργούνται όλα αυτά τα θέματα στο σπίτι του GNTM. Ξεκινώντας την καριέρα μου στο εξωτερικό, έμεινα δεν ξέρω ούτε κι εγώ σε πόσα model apartments. Γίνονται αυτά τα πράγματα… Απλά, καλό είναι να απέχεις γιατί σου παίρνει ενέργεια απ’ τη δουλειά σου. Δεν μπορείς να πας στη φωτογράφηση με μαυρισμένα μάτια, αλλά πρέπει να έχεις όρεξη και να είσαι χαρούμενος. Εάν μπλέκεις σε ίντριγκες, δεν θα κάνεις άλλη δουλειά.

Πηγή: http://www.entertv.gr/feed

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: