Βίκυ Καγιά: Ατάκα φωτιά για «ψύχρα» με Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Ήταν τελείως άβγαλτη και…» [video]

Τι δήλωσε για τη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η Βίκυ Καγιά;

Η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το τέλος του GNTM αλλά και τη λήξη της συνεργασίας της τελευταίας με το Star έχουν να πουν κάτι παραπάνω για την τηλεοπτική τους συνύπαρξη.

Την αρχή έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που επιβεβαίωσε την κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά. Και αναφερόμαστε στη Βίκυ Καγιά γιατί οι κακές γλώσσες αυτά λένε.

«Σε μία δουλειά, όχι μόνο στην τηλεόραση, ποιος δεν έχει προβλήματα; Ποιος δεν θα έχει κάποια κόντρα; Δεν έχουμε πάντα και τις καλύτερες μέρες μας. Φυσικά και είχαμε προβλήματα αλλά τώρα εγώ είμαι αλλού. Συνεχίζω και όλα καλά» είχε σχολιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όταν η Βίκυ Καγιά όμως απαντά, απαντά

Η Βίκυ Καγιά μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open δεν προτίμησε τις υπεκφυγές.

«Θα μπουν και αγόρια φέτος στο GNTM, είναι φανταστικό. Δεν νομίζω να είναι αγόρι το νέο μέλος στην κριτική επιτροπή. Λογικά αγόρια και κορίτσια θα μένουν στο ίδιο σπίτι. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν ξέρω ποιο φορμάτ θα έχει η εκπομπή της. Θα πάνε όλα τέλεια πιστεύω».

Καλά μέχρι εδώ; Δώσε λίγο ακόμα.

«Δεν ξέρω ακριβώς τι εννοεί η Ηλιάνα για ψυχρότητα ανάμεσά μας. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε και ήταν τελείως άβγαλτη για πρώτη φορά, την αγκαλιάσαμε όλοι με μεγάλο ενθουσιασμό. Δεν ξέρω τι εννοεί και αν το είπε έτσι πραγματικά» προσθέτει.

Την έχεις εντοπίσει την ατακάρα; Δεν μπορεί να μην την έχεις εντοπίσει.

Όσο για το αν θα πήγαινε καλεσμένη στη νέα εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η Βίκυ Καγιά τα είπε εξαιρετικά:

«Γιατί να μην πάω καλεσμένη στην εκπομπή της; Αν ήταν μια θεματολογία που θα μπορούσα να υποστηρίξω πολύ ευχαρίστως. Αλλά αν ήταν να συζητήσω για τις ζωές των άλλων δεν το κάνω».

Όσον αφορά την Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε:

«Εγώ είπα απλά ότι όποιος φεύγει από το κανάλι, δεν ξαναγυρνά και αυτό έχει να κάνει και με εμένα και με όλους. Δεν ξαναγυρνάει όποτε θέλει την επόμενη στιγμή, βέβαια, υπάρχουν και εξαιρέσεις σε όλο αυτό. Κακώς το παρεξήγησε η Έλενα Χριστοπούλου γιατί γενικά δεν είμαι κακοπροαίρετος άνθρωπος και το έχω αποδείξει πολλά χρόνια. Δεν το είπα κακοπροαίρετη, το είπα έκπληκτη. Βάζω τον εαυτό μου μέσα κι εγώ να ήμουν το ίδιο θα έλεγα για μένα».

Δείτε όσα δήλωσε η Βίκυ Καγιά:

Πηγή: Gossip Life

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: