Τζέισον – Αντιγόνη: Δέχτηκε πρόταση να μπει στο GNTM! [video]

Το Τζέισον Αντιγόνη, που ήταν υποψήφιο με το ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, δέχτηκε πρόταση να μπει στον τρίτο κύκλο του GNTM στο Star και μίλησε αποκλειστικά για τα μελλοντικά του σχέδια στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

«Είναι παράξενο ότι μετά τα 30 μου, μου λέει όλο και περισσότερος κόσμος να ασχοληθώ με το modeling, ενώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Πράγματι υπάρχουν πάρα πολλοί που με πιέζουν και για το GNTM και γενικά για αυτόν το χώρο. Το σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια, είναι ένας χώρος με τον οποίο ποτέ δεν έχω ασχοληθεί. Χαιρετίζω βέβαια ότι το GNTM θα έχει και αγόρια στο φετινό κύκλο. Σίγουρα η προηγούμενη εικόνα που είχα ίσως ήταν και ένας λόγος που ξέρουν ότι είμαι ένα άτομο που τολμάει να παίξει με την εικόνα του…», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το ενδεχόμενο να τον δούμε στο Big Brother, επεσήμανε: «Δεν ξέρω αν συμμετείχα σε ένα reality. Δεν είναι ότι το φοβάμαι, δεν ξέρω αν θα με ενδιέφερε όμως. Αν θα περνούσα αυτά που θέλω και αν θα ήταν στην κατεύθυνση ζωής που θέλω πλέον να έχω. Δηλαδή, δεν είμαι στη φάση να είμαι σε ένα reality – που και αυτό ποτέ δεν λέω ποτέ – αλλά να παρουσιάζω μια εκπομπή γιατί νομίζω ότι χρειάζεται η ελληνική τηλεόραση και πρόσωπα και εκπομπές με φρέσκο αέρα και άλλες ιδέες».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: TLIFE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: