Τηλεθέαση #GNTMgr: Τι νούμερα έκανε ο τελικός. Έσπασαν τα κοντέρ, τρίβουν τα μάτια

Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε ο τελικός του GNTM;

Ο κύκλος του GNTM στο STAR έκλεισε το βράδυ της Τετάρτης με τρόπο πανηγυρικό.

Ξεκίνησε με το δεξί αυτή τη σεζόν τον περασμένο Σεπτέμβρη δείχνοντας από την αρχή τη δυναμική του. Οι τηλεθεατές αγάπησαν το Greece’s Next Top Model και παρακολουθούσαν με μεγάλο ενδιαφέρον την πορεία των κοριτσιών που συμμετείχαν.

Τα κορίτσια του GNTM ήρθαν αντιμέτωπες με αυστηρές κριτικές, έκλαψαν, πείσμωσαν, έχασαν, κέρδισαν, ανταγωνίστηκαν, πρόσφεραν χαμόγελα και τελικά τρεις από αυτά έφτασαν στον μεγάλο τελικό που έκρινε τη νικήτρια και χάρισε τον τίτλο του Greece’s Next Top Model.

4 ακόμα δοκιμασίες περίμεναν τις φιναλίστ του Greece’s Next Top Model λίγο πριν το τέλος. Ειρήνη Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση και Εβελίνα Σκίτσκο φωτογραφήθηκαν από τον Δημήτρη Σκουλό, φορώντας τις δημιουργίες του Άγγελου Μπράτη, με τους συγγενείς τους σε οικογενειακό δείπνο, σε χορευτικό πάρτυ, αλλά και σε μια prive βραδιά με έναν άντρα μοντέλο και στο τέλος γύρισαν διαφημιστικό.

Ο κόσμος από τις τηλεοράσεις τους έδειξε να μοιράζεται την αγωνία για την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας του GNTM και η αγωνία του μεταφράστηκε σε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης για το STAR.

Συγκεκριμένα στο γενικό σύνολο το GNTM συγκέντρωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 28,8% και στο δυναμικό κοινό δυναμικό κοινό 37,8%.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα κατάφερε στις ηλικίες 18 -54 να περάσει λίγο πριν τις δώδεκα το βράδυ σε ποσοστά πάνω από 40% και να αγγίξει ακόμα και το 54,2% λίγο πριν την ανακοίνωση του ονόματος της Ειρήνης Καζαριάν ως Greece’s Next Top Model.

Πηγή: http://www.gossiplife.gr/feed/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: