Θα έπαιρνε τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM η Ιωάννα Μπέλλα; | Zappit

“Ο σύντροφός μου έχει εταιρεία με learjet, δεν το πήρε για να ταξιδέψουμε. Έχουμε ταξιδέψει μαζί, έχουμε πάει στο Λονδίνο. Δεν είμαι άνθρωπος που εντυπωσιάζομαι από αυτά”, λέει η Ιωάννα Μπέλλα.

Η Ιωάννα Μπέλλα πέρασε την καραντίνα στην Κύπρο, μαζί με τον σύντροφό της. Η ίδια εξομολογήθηκε για το πως πέρασαν αυτή την περίοδο και για την προσωπική της ζωή στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο:

“Την καραντίνα την πέρασα στην Κύπρο που είχα πάει για επαγγελματικούς λόγους, συν ότι εκεί μένει και το αγόρι μου. Μαγειρεύαμε και γυμναζόμασταν. Είχα σταματήσει τη διατροφή μου και έτρωγα ασύστολα και μετά πήγαινα και χτυπιόμουν.

Το να μιλάμε για το επόμενο βήμα είναι πολύ νωρίς. Κι εγώ και ο Γιάννης είμαστε πολύ δημιουργικοί και ερωτευμένοι με τη δουλειά μας, οπότε έχουμε κύριο μέλημα αυτό. Είμαι 24 χρονών, είναι κι αυτός μικρός…

Ο σύντροφός μου έχει εταιρεία με learjet, δεν το πήρε για να ταξιδέψουμε. Έχουμε ταξιδέψει μαζί, έχουμε πάει στο Λονδίνο. Δεν είμαι άνθρωπος που εντυπωσιάζομαι από αυτά”.

“Είχα συζητήσει για το J2US αλλά δεν συνεχίστηκε”, αποκαλύπτει η Ιωάννα Μπέλλα. Στην ερώτηση αν θα έπαιρνε τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του GNTM, απαντά: “Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά θα το θεωρούσα ειρωνεία. Την παρακολουθώ την εκπομπή, δεν έχω κανένα πρόβλημα”.


Πηγή: Zappit

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: