Σοκ για Αγάπη Τουρατζίδου #GNTMGR: 15 μαχαιριές, άγρια δολοφονία, οικογενειακό δράμα

Τι συνέβη με την Αγάπη του Next Top Model;

Ο σύντροφος παίκτριας που συμμετείχε στο φετινό Greece’s Next Top Model, της Αγάπης που έφτασε έως τα bootcamp, δολοφονήθηκε το 2014 από τον πρώην σύντροφο της αδελφή της στα 27 του χρόνια. Σήμερα, η Αγάπη, πιασμένη χέρι χέρι με την αδερφή της, καταθέτει στο Εφετείο Αθηνών.

Η τραγική ιστορία του κοριτσιού από το GNTM
Η αδελφή της Αγάπης είχε δεσμό με έναν άντρα -σήμερα 34 ετών- με τον οποίο είχε αποκτήσει παιδί. Η σχέση τους τελείωσε αλλά ο άντρας δεν μπορούσε να αποδεχθεί αυτή την εξέλιξη.

Το μοιραίο βράδυ της 26 Απριλίου 2014, η Αγάπη και η αδερφή της είχαν σχολάσει από το σούπερ μάρκετ που εργάζονταν. Ο σύντροφος της Αγάπης, ο Στάθης, πέρασε με έναν φίλο του και τις πήραν. Αργότερα οι τέσσερίς τους πήγαν να διασκεδάσουν στη Γλυφάδα.

Ξαφνικά πήρε τηλέφωνο την Αγάπη ο πρώην σύντροφος της αδερφής της και ζητούσε να μιλήσει μαζί της, εκείνη δεν ήθελε και αυτός άρχισε να την βρίζει.

Όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους, ο Στάθης και ο φίλος του πήγαν στο σπίτι του 34χρονου και του ζήτησαν τον λόγο.

Ακολούθησε διαπληκτισμός, ο Στάθης και ο 34χρονος πιάστηκαν στα χέρια και λίγο αργότερα ο Στάθης βρέθηκε μαχαιρωμένος με πολλαπλά χτυπήματα να αιμορραγεί. Μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, εξέπνευσε.

Ο 27χρονος Στάθης ήθελε μόνο να βοηθήσει τα δύο κορίτσια…

Διαβάστε πώς η Εβελίνα Σκίτσκο την έφερε στην Καζαριάν.

Πηγή: http://www.gossiplife.gr/feed/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: